Šāds ir darba piedāvājums no MICROSOFT

Februāra beigās, marta sākumā domājam rīkot informatīvu pasākumu par Windows Vista un Office 2007 vairākās Latvijas augstskolās (kopā 8 ), tajā skaitā arī RTU ….

Pasākuma ietvaros būtu vēlme nodemonstrēt partnera risinājumu, kurš ļoti labi parāda šīs jaunās platformas iespējas, bet partnerim ir problēmas ar laika resursiem, kā arī trūkst motivācijas piedalīties augstskolas pasākumos. Partneris savu risinājumu mums iedos un mēs to varēsim demonstrēt, taču man arī trūkst resursu un iespējas šo risinājumu uzstādīt, pārbaudīt un demonstrēt. No Microsoft puses vēlētos piedāvāt kādam studentam(-iem) šo iespēju – uzstādīt risinājumu un tiem nepieciešamo vidi uz demonstrācijas datoriem, piedalīties informatīvajos pasākumos – vismaz nodrošinot to, ka risinājums strādās no tehniskās puses, varbūt arī pašiem piedalīties demonstrācijā.

Domāju, ka studentiem tā būtu lieliska iespēja apgūt kaut ko jaunu un papildus arī nopelnīt. Kopā varētu piedalīties kādi 2-3 studenti, katrs par dalību saņemtu 100 Ls pēc nodokļu nomaksas, no mūsu puses nodrošinātu arī ceļošanu ārpus Rīgas, ēdināšanu, kā arī par labi padarītu darbu varētu piedāvāt kādu dāvanu

Ja kādam ir interese līdz 11.01.07 nosūtiet uz e-mailu janis.bicans@inbox.lv savas motivācijas vēstules un CV, lai tālāk kopīgi ar dekānu varētu izvēlēties tos, kurus tālāk virzīt uz microsoftu.