Starp vilkiem dzīvodams, par vilku paliksi!

Sveikiņi!
Mans darbā pavadītais pirmais mēnesis.

Tīrās sausmas – apkārt vieni veči! Es esmu viena, bet viņi kādi desmit (dazi tīri simpātiski). Būtu zinājusi, nebūtu gājusi studēt programmēsanu! Var nojūgties, minisvārkus labāk neģērbt – tikpat kā plika! Par vasarīgu blūzi pat nav, ko domāt. Labāk nevienam neko nejautāt, vēl stundu kaut ko skaidrojosu vīriesu bars stāvēs apkārt. Uz labierīcībām arī neaiziesi – plāno durtiņu prieksā vesels smēķētāju bars (un daudzi no viņiem-simpātiski). Visi strādā kā nenormāli, stundām neatraujas no monitora. Zvanīt draudzenei arī nav jēgas, kļūsu par izsmiekla objektu-večii, ja kādam zvana, tad runā ne ilgāk par piecām minūtēm un tikai darba sakarā. Modes lapas labāk vaļā nevērt. Un novērtēt Dzeniferas Lopesas jaunāko kostīmu arī nav, ar ko… Tā var nojūgties!

Otrais mēnesis.

Sķiet, ka var dzīvot… Ar labierīcībām nav problēmu, izrādās, ka otrajā stāvā tās ir daudz smalkākas un gandrīz vienmēr tuksas. Arī modes lapas internetā var skatīties, ja vien uztaisa dzelzsbetona ģīmi un neatbild uz dzēlīgām piezīmēm. Dzenifera Lopesa te, izrādās, nerullē, topā esot kaut kāda Anita Blonda. Nav ne jausmas, kas tā tāda. Visas sarunas risinās par motoreļļu, ziemas riepām un datoru parametriem. Mans ‘Pegout 206’ viņos iedves riebumu. Mani nekompetentie jautājumi tiek uztverti aizvien mierīgāk. Simpātisko vīriesu skaits sarūk. Strauji!

Tresais mēnesis.

Tiesām var dzīvot. Anita Blonda esot vāciete ar desmitā izmēra krūtīm, salīdzinosi – Dzenifera Lopesa tik tiesām nerullē. Ziemas riepas ir mēsli, ja vien var, tad labāk iztikt bez tām. Labākā motoreļļa – sintētiskā. Ja tev nav ceturtā ‘Pentiuma’, tad tevis nav vispār. Interneta modes lapas akceptētas, draudzene uzrādīta un arī akceptēta. Minisvārki arī akceptēti, simpātisko vīriesu skaits samazinājies līdz vienam. Pie labierīcībām smēķējosie veči pazuud pēc frāzes-Zēni, atbrīvojiet ceļu, dāma iet čurāt!’. Darba frāze-‘Es esmu nākosajā līmenī!’ neattiecas uz darbu, bet gan uz datorspēlēm.

Sestais mēnesis.

Visi savējie smile Nomainīju Pegueot pret BMW, nav ko blamēties. Lopesai vispār nav izredzu ar tik resnu pakaļu. Vakar ar večiem salikām’ loģistikas nodaļas idiotus ‘on-line’ rezīmā, ‘Half life’. No viņiem tagad alus kaste pienākas. Tika pasūtinātas ielasmeitas caur internetu, konsultēju puisus, kā atsķirt dabīgas krūtis no silikona. Viņi no tā neko nejēdz. Labs ir, veči, iesu pačurāt! Neviena simpātiska vīriesa-kaut darbu maini!

Gads.

Bračkas! Iepirku datoram jaunas ieksas, tagad nav kauns nosaukt parametrus. Ceturtdien uz derībām pārdzēru sistēmas administratoru. Vakar pieņēma darbā jaunu meiteni – neko, tāda ar stingru dibenu. Kautrējas iet uz labierīcībām un pētīt modes lapas internetā. Mīkstā! smile