Piedalies konkursā un tiec pie sava portatīvā datora!

Viens no vadošajiem un lielākajiem Latvijas datoru un serveru ražotājiem SIA „EET RĪGA” šī gada 30. martā svin savu 15 gadu jubileju. Par godu šim lielajam notikumam „EET RĪGA” vēlas dalīties priekā un uzdāvināt kādam no Latvijas augstskolu studentiem portatīvo datoru. Lai tiktu pie lieliskās dāvanas, ir jāpiedalās un jāuzvar „EET RĪGA” rīkotajā devīzes konkursā.


Konkursa noteikumi

Konkurss tiek rīkots tikai Latvijas augstskolu studentiem.
Konkursā drīkst piedalīties visi Latvijas augstskolu studenti, neatkarīgi vai viņi studē neklātienē, klātienē utml.
Konkursa dalībnieka uzdevums ir izdomāt interesantāko, atraktīvāko, ambiciozāko un piemērotāko devīzi uzņēmumam SIA „EET RĪGA”, kas visspilgtāk raksturo tā darbību. (Iedvesmu idejai smelieties www.eet.lv).
Konkursa dalībnieks drīkst iesūtīt vairākas devīžu variantus.
Devīzes jānosūta pa e-pastu: reklama@eet.lv sākot no šī gada 10.marta līdz 20. martam, kur dalībniekam jānorāda augstskola, kur mācās, vārds, uzvārds un tālrunis, kā arī jāapstiprina piekrišana, ka devīzes var tikt izmantotas SIA „EET RĪGA” reklāmā vai publikācijās.

Vērtēšana, uzvarētāju noteikšana, balvas

Konkursa uzvarētājus noteiks šī gada 21. martā SIA „EET RĪGA” valdes, reklāmas un mārketinga pārstāvju sapulcē.
Konkursa uzvarētājs saņems galveno balvu – portatīvo datoru un ielūgumu divām personām uz grandiozajām SIA „EET RĪGA” 15 gadu jubilejas svinībām.
Papildus tiks izvirzītas trīs veicināšanas balvas – ielūgums divām personām uz jubilejas svinībām un pārsteiguma dāvana no „EET RĪGA”.

Uzvarētāju apbalvošanas ceremonija notiks 30. martā „EET RĪGA” 15 gadu jubilejas svinību vakarā. Rezultāti tiks publicēti www.eet.lv