Godmanis RTU

Ivars GodmanisTrešdien, 26. novembrī, Latvijas Republikas Ministru prezidents Ivars Godmanis (LPP/LC) apmeklēs Rīgas Tehnisko universitāti (RTU), lai tiktos ar RTU mācībspēkiem un studentiem un uzsvērtu inženierzinātņu lomu Latvijas attīstībā, kā arī augstākās izglītības lomu dzīves kvalitātes pieaugumā.
Paredzēts, ka vizītes laikā Ministru prezidents Ivars Godmanis plkst. 9.40 tiksies ar RTU vadību, bet no plkst. 10 līdz plkst. 11 RTU Lielajā aulā, Kaļķu ielā 1, notiks I. Godmaņa tikšanās ar RTU mācībspēkiem un studentiem: premjerministrs teiks uzrunu klātesošajiem, skatīsies filmu par RTU pētniecību, bet vizītes turpinājumā atkarībā no laika rezervēm, iespējams, apmeklēs arī RTU Elektromagnētiskās savietojamības laboratoriju, kas atrodas RTU Elektronikas un telekomunikāciju fakultātē, Āzenes ielā 12.
Premjers I. Godmanis 1992. gadā ir ieguvis doktora grādu fizikā un savulaik vairāk nekā 10 gadus strādājis par zinātnisko līdzstrādnieku Latvijas Universitātes (tolaik – Latvijas Valsts universitātes) Cietvielu fizikas institūtā.
I. Godmaņa vizīti RTU organizē LPP/LC biedrība «Pirmie» sadarbībā ar RTU Zinātņu prorektora dienestu.

P.s. Informāciju nododiet arī draugiem un draugu draugiem. :)

Ar cieņu,
Una Vorma
RTU Studentu parlaments