Ditf iesvētību pārdzīvojumi

Ārā pūta stiprs vējš un ik pa brītiņam līņāja, bet tas nebaidīja drosmīgos pirmkursniekus ierasties uz šo brīnišķīgo pasākumu. Diemžēl manas hroniskās kavēšanas dēļ nespēšu pastāstīt par pasākuma pašu sākumu. Bet, kad ierados, 3 no komandām jau bija devušās kļūt par pilntiesīgiem Ditfiem! Kamēr mana komanda gaidīja, Ivo no visas sirds izbaudīja to, ka nokavēju un man pasākums sākās ar īpaši siltām emocijām.

Beidzot pienāca arī manas komandas kārta doties pasaulē. Uzreiz aiz stūra orgi mūs iepriecināja ar brokastīm, un mēs metāmies tukšot kukurūzas bļodu un dzert aliņu, protams, tam visam klāt bija jauka deva piparu. Kad brokastis tika notiesātas, mūs sagaidīja  Madara ar savam brīnišķīgajām grimētājas spējām, tik lielisks make-up sen nebija redzēts! Tālāk devāmies uz parku, kur mūs sagaidīja dažādi kontrolpunkti: sākot ar erudīcijas testu, kur nepareizo atbilžu sniedzēji tika aplaistīti ar apšaubāmu šķidrumu, ļoti interesantas virves vilkšanu caur drēbem, matu griešanu un epilāciju, zvejošanu, kur ar muti no ļoti smaržīga satura šķidruma bija javēlk lauka plastmasa oliņas, šotiņu dzeršanas, no kuriem vēl nākoša diena urīns bija zaļš, ūdens/šņabja dzeršanas, kur, protams, abās glāzītes bija šņabis, tāpat arī proteīna kokteiļa dzeršana, šie bija divu veidu – ola, alus, eļļa un otrs kokteilis bija tik pretīgs, ka tā saturu nebija iespējams noteikt.

Pēc kontrolpunktu iziešanas mūs sagaidīja pārējas komandas, kuras izskatījās nosalušas, bet gatavas iziet visu vēl piecas reizes! Mums bija fiksi jāapēd sīpols, pielietojot tikai  mūsu mutes, un diemžēl,  izpalika skriešana ap stabu :( Bet mēs ilgi neskumām un visi kopīgi devāmies atpakaļ uz Meža ielu, kur devām zvērestu ka smiesimies par Riekstiņa jokiem un galu galā kļuvām par ĪSTIEM DITFIEM!!! :)  Bet ar to vēl viss nebeidzās, tālāk devāmies iekšā un orgi mūs ļoti pieklājīgi izģērba, un no mūsu drēbem tika izveidota virve.

Iesvētības viennozīmīgi  bija izdevušās, atmiņas un emocijas saglabāsies vēl ilgi. Vienīgā skumdinošā lieta bija laikapstākļi, un tāpēc orgiem tiek veltīts lielum lielais paldies par mūsu apžēlošanu.

by Huute