Kļūsti par uzņēmēju 5 dienās

LIAALai motivētu ideju bagātus jauniešus iesaistīties uzņēmējdarbībā, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras projekta „Inovatīvas uzņēmējdarbības motivācijas programma” ietvaros tiek organizēts bezmaksas apmācību kurss „Kļūsti par uzņēmēju 5 dienās”, to līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds un Eiropas Savienība. Pasākumu organizē Banku augstskola. Apmācību kurss tiks īstenots no 2009.gada 23.novembra līdz 5.decembrim Rīgā, Banku augstskolā, K.Valdemāra ielā 161.

Kursa ietvaros tiks apmācīti 24 Latvijas augstskolu vecāko kursu studenti, kuri ir motivēti iesaistīties uzņēmējdarbībā, kā arī topošie uzņēmēji, kam nepieciešama zināšanu pilnveidošana savas inovatīvās biznesa idejas attīstībai.

Divu nedēļu intensīvajā apmācību kursā „Kļūsti par uzņēmēju 5 dienās” ietilpst piecu dienu teorētiskās apmācības, kā arī pēcapmācību konsultācijas un pirmsinkubācijas pakalpojumi. Studenti kursu laikā no ekspertiem uzzinās, kā attīstīt biznesa ideju, kā piesaistīt investorus, zinošus ekspertus un klientus.

Dalībai apmācību kursā var pieteikties Latvijas augstskolās studējošie bakalaura programmas vecāko kursu (vismaz 3.kurss) studenti, maģistrantūras studenti, doktorantūras studenti, kā arī augstskolu absolventi.

Apmācību kursa dalībnieku skaits ir ierobežots, tāpēc dalībnieku atlase tiks veikta pamatojoties uz iesniegtajām biznesa idejām. Dalībnieku atlases kritēriji:

  • Biznesa idejas saturs (ideja ir inovatīva, ideja ir reāla)
  • Motivācija uzņēmējdarbības uzsākšanai.

Pieteikties dalībai apmācību kursā „Kļūsti par uzņēmēju 5 dienās” iespējams līdz 2009. gada 6.novembrim.

Iesniedzamie dokumenti:

1. Aizpildīta pieteikuma anketa.
2. CV.
3. Motivācijas vēstule, pamatojot gatavību uzsākt uzņēmējdarbību.
4. Izziņa no augstskolas par studiju programmas apguves pakāpi vai diploma kopija par pabeigtu augstāko izglītību.

Dokumentus ar norādi „Pieteikums dalībai apmācību kursā „Kļūsti par uzņēmēju 5 dienās”” jāiesniedz Banku augstskolas informācijas centrā K.Valdemāra ielā 161, 1.stāvā vai jānosūta uz adresi:

Banku augstskola
K.Valdemāra iela 161,
Rīga LV-1013.
Papildus informācija: Aija Rantiņa, tālr. 67709281, e-pasts: Aija.Rantina@ba.lv