„Mīlestības svētki” studentiem!

AkvaparksŠ.g. 12. februārī studenti svinēs karstākos, mīlestības un sirdi kutinošu emociju pilnos vispasaules “Mīlestības svētkus”, kuru svinēšana apvienojušās Rīgas augstskolas: Biznesa augstskola Turība (BAT), Rīgas Stradiņa universitāte (RSU), Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) un Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola (RSEBAA).
Karstas dejas, erotiski šovi un atrakcijas, studentu mīlētākās grupas un dziedātāji, pūli uzkurinoši un Latvijā labākie DJ, konkursi mīlētājiem- tas un vēl citi pārsteigumi “Mīlestības svētku” noslēguma pasākumos Baltijas lielākajos klubos- “Club Essential” un nupat no jauna atvērtajā “LA Rocca”.

Klubi„Club Essential” studentus priecēs Ella, Aisha, Beat Box grupa „PeR”, Markus Riva, DJ Crash, DJ Ex [da] Bass, DJ Roberts Lejasmeijers, DJ Mārtiņš Kreilis, savukārt „LA Rocca” par atraktivitāti parūpēsies DJ Peter, Aka Partypapa, DJ Coma, DJ Romk’een, DJ Stylez un īpaši erotisku atmosfēru radīs „Glam Erotic Show” by Master Slave Studio un „Special dance performance” by Fivestars female.

Jau ceturto gadu studenti šos svētku rīko ar sociālu mērķi- ziedot asinis nelaimē nonākušajiem. Asins donoru dienas notiks: BAT- 29. janvāris (Graudu 68), RSU- 5. februāris (Sēlpils 6), RTU- 10. un 11. februāris (Āzenes 16/20), RSEBAA- 5. februāris (Meža 3). Visiem labajiem ziedotājiem tiks piešķirtas brīvbiļetes uz svētku pasākumu “Līvu akvaparkā”, kas arī notiks 12. februārī un kurā studenti varēs ne tikai izbaudīt akvaparka piedāvātās atrakcijas, bet arī ļauties dejām ūdenī DJ vadībā, piedalīties konkursos un sacensībās par garāko skūpstu, vērot šovprogrammu un, protams, relaksēties pirtīs.

Lai ziedotu asinis, studentiem jāievēro šādi nosacījumi:

  • jābūt veselam, 18-65 gadu jaunam;
  • jāsver ne mazāk kā 50 kg;
  • pirms asins došanas jāatpūšas
  • asins došana nav vēlama pēc nakts maiņas, saspringta darba, liela emocionāla pārdzīvojuma.
  • vēlams lietot veselīgu uzturu, daudz šķidruma;nedrīkst lietot treknus ēdienus asins došanas dienā, kā arī dienu iepriekš.
  • nedrīkst lietot alkoholu, pirms procedūras nesmēķēt.
  • neēdis cilvēks asinis nedrīkst nodot.

Atgādinam, ka donoru dienas notiks arī RSU- 4. un 5. februāris (Sēlpils 6), RTU- 10.februāris (Āzenes 16/20) un 11. februāris (Kaļķu iela 1), RSEBAA- 5. februāris (Meža 3).

Sīkāka informācija par asins ziedošanu: www.vadc.gov.lv

Biļetes uz “Mīlestības svētku” noslēguma pasākumiem varat saņemt RTU SP Kaļķu ielā 1, 324. kabinetā, savukārt citi interesenti tās var iegādāties bilesuserviss.lv un bezrindas.lv! Viena biļete ļauj apmeklēt abus pasākumus („Club Essential” un „LA Rocca”! Biļešu cena iepriekšpārdošanā- 3 Ls, uz vietas pasākuma dienā- 5 Ls.

Svētkus atbalsta European Hit Radio, Draugiem.lv, Durex, Forum cinemas, Double Coffee, Noightlife lv. , Atlants lv., Studentlife lv., Līvu akvaparks, Barons LMT, Valsts Asins Donoru centrs, Mic Rec
Sīkāka informācija par svētku norisi: www.milestibassvetki.lv