Piesakies “SP akadēmija 2009”

spa-logoVai tu zini, ko augstskolai vajadzētu sniegt studentam? Vai tu zini, ko augstskola sniedz studentam? Un cik daudz tu pats esi gatavs paņemt no visa, ko tev sniedz augstskola?
Šie ir trīs pamatjautājumi, uz kuriem divu dienu laikā centīsies rast atbildes ikviens students, kurš būs gatavs piedalīties „SP Akadēmijā 2009”.

Tev būs iespēja tikties ar zinošiem un atvērtiem lektoriem, kuri gribēs un varēs sniegt visu nepieciešamo informāciju, tev būs iespēja padalīties savās domās ar citiem studentiem un kopīgiem spēkiem rast jaunus risinājumus un pats galvenais visus sev interesējošos jautājumus varēsi personīgiem uzdot RTU administrācijai.

Semināra norises laiks ir 21. – 22. februāris. Viss, kas tev ir jāizdara, jāaizpilda pieteikuma anketa un jānosūta uz e-pastiņu: rtusp.seminari@rtusp.lv vai nogādā to personīgi RTU SP birojā Kaļķu ielā 1 – 324/326 Tavu pieteikumu gaidām līdz 15. februāra vakaram.

Bet šī nav parasta akadēmija, kurā tiek risināti tikai nopietni jautājumi. Šajās divās dienās starp lekcijām un viedokļu paušanu tev būs iespēja pierādīt savas inženiera zināšanas un radoši darboties, kā arī nemazāk svarīgi – atpūsties.
Īsāk sakot, ja tev ir domas par to, ko varētu mainīt RTU un vēlies interesanti un lietderīgi pavadīt nedēļas nogali, tad piedalies!

Nenokavē, jo vietu skaits ierobežots!!!

Ja ir kādi jautājumi raksti vai zvani Madarai Torai – tel. nr 29970611