Seminārs “SoLiS 2009”

solis_logoStudē RTU ne pirmo gadu un zini, ko vajadzētu uzlabot RTU studiju, sociālo lietu, zinātnes un administratīvo jautājumu jomā, esi aktīvs, mērķtiecīgs un vēlies sastapt savus domubiedrus, tad piedalies RTU Studentu parlamenta organizētajā seminārā „SoLiS” no 24.-25. oktobrim.

Seminārs „SoLiS” paredzēts vecāko kursu studentiem. Šogad tā mērķis ir izvirzīt uzdevumus RTU studentiem un mācībspēkiem, lai kopīgi divu gadu laikā padarītu RTU par universitāti, ar ko var lepoties.

Dalībniekiem būs iespēja uzzināt vairāk par savu universitāti, piedalīties darba grupās, kur izvirzīs problēmas, kas ir aktuālas RTU studiju, sociālo lietu, zinātnes un administratīvo jautājumu jomā, kā arī kopīgi – studentiem un mācībspēkiem – radīt risinājumus šo problēmu novēršanai.

Seminārā Tu varēsi ne vien kārtīgi pastrādāt, bet arī pavadīt laiku neformālās sarunās, piedalīties interesantās un netradicionālās aktivitātēs un gūt motivāciju sekmīgām studijām rudens semestrī.

Lai pieteiktos semināram „SoLiS”, kārtīgi apdomā, ko vēlies mainīt un uzlabot savā universitātē,  līdz 12.oktobrim plkst. 23:58 aizpildi un atsūti  pieteikuma anketu šeit un gaidi ziņu no semināra organizatoriem.
Uz tikšanos seminārā!