Studentu diena “Baiļos”

plakatsMīlas svētkos – Studentu diena „Baiļos“ LEARN TO RIDE

14.februārī, sestdienā, Latvijas augstskolu studenti ir aicināti apgūt slēpošanas un snovborda prasmes slēpošanas centrā “Baiļi”, kuru noslēgumā visiem dalībniekiem dota iespēja parādīt apgūtās prasmes neformālās sacensībās vairākās disciplīnās.

Mīlas svētku svinībām iespējams labākā vieta būs sniegotās kalnu trases slēpošanas centrā “Baiļi” Valmierā, kur kopā ar mīļoto personu no sirds izvizināties un ļauties jaunām Amora bultām. Dienas gaitā visi iesācēji un jau prasmīgākie braucēji varēs apgūt vai uzlabot slēpošanas un snovborda prasmes pieredzējušu instruktoru vadībā, izmantojot pacēlājus par speciālām cenām.

Pasākums sāksies ar Sniegakluba “Drošā kalna” komandas vadīto iesildīšanos, lai maksimāli izvairītos no traumu gūšanas. Vēlāk dienas garumā “Drošā kalna” teltī komanda atgādinās visiem skatītājiem un dalībniekiem par drošības aspektiem ziemas sporta veidos. Sacensību dalībniekiem atgādinām, ka visa veida aizsargi ir ļoti vēlami, īpaši ķiveres.

Olie augstlēkšanas sacensībās katram braucējam dotas divas iespējas pārlēkt pāri noteiktā augstumā uzstādītai latiņai to nenogāžot. Uzvarētājs tiek noskaidrots pavisam vienkārši – kurš pārvar vislielāko augstumu, iegūst 1.vietu! Sacensībās piedalās atsevišķi zēni un meitenes.

Pēc Olie sacensībām notiks EGO slaloma nobrauciens, kur tiks  noskaidrots ātrākais Latvijas students Valentīndienā. Slaloma posmā piedalās atsevišķos nobraucienos meitenes un puiši kā arī atsevišķi slēpju un dēļu nobraucieni.

Mīlas svētku ietvaros sacensību noslēgumā Amoru Big Air Šovs par prieku visiem dalībniekiem un skatītājiem! Bet lai vēderos nebūtu manāmas rūkoņas skaņas visu pasākuma laiku būs BBQ, kā arī par omulību uz kalna parūpēsies Dj ar saviem kalnu dziesmu hītiem.

Programma:
10:30-11:30 Reģistrācija
11.30 – 12.00 Iesldīšanās kopā ar „Drošā kalna“ komandu
12:00-13:00 Treniņbraucieni
13:00 – 14:30 Pārlec savam EGO (ollie augstlēkšana)
14:30 – 16:00 EGO slaloms slēpotājiem un snovbordistiem
16:00 – 17:00 „Kasto siržu“ jeb Pārīšu nobrauciens
17:00 – 18: 00 Amoru BIG AIR  paraugdemonstrējumi

Reģistrācija pasākumam slēpošanas centra “Baiļi” nomā. Iepriekšēja pieteikšanās līdz 13.febr. 17:00 iespējama sūtot vārdu, uzvārdu, pārstāvēto augstskolu un vēlamās disciplīnas, kurās piedalīties uz info@baili.lv ar noradi “Pieteikums Studentu dienai Bailos”, lai reģistrācija pasākuma dienā ritētu raitāk uz priekšu.

Dalības maksa:
Ø    8Ls ar savu inventāru (pacēlāja biļete iekļauta cenā)
Ø    10Ls (pacēlāja biļete + viss nepieciešamais inventārs)

Atbalstītāji: www.baili.lv, Skullcandy, Sniegaklubs, Red Bull,  Forevers, Ādažu čipsi, Radio SWH, Multiklubs, Valmieras piens, www.draugiem.lv, Artifex plus un konditoreja Beķereja.
Sīkāka informācija:  info@baili.lv Ģirts – 26140221, Kaspars – 29653773