“IDEJU KAUSS 2010” pasākums Rīgas domē

Lai iepazīstinātu sabiedrību ar uzņēmēju veiksmes stāstiem, ceturtdien, 1.jūlijā, no plkst. 10 līdz plkst. 13 Rātslaukumā 1, Rīgā, Rīgas domes Prezidija sēžu zālē norisināsies pirmais inovatīvo biznesa ideju konkursa «Ideju kauss 2010» reģionālais pasākums. Tā laikā ar interesentiem pieredzē dalīsies veiksmīgi uzņēmēji: SIA «Milda KM» un projekta «Mildas tirdziņš» līdzīpašnieks Viesturs Kuļikovskis un uzņēmuma «ArtBag» vadītāja Zane Lase – Lasmane.

Zane Lase – Lasmane atbalstu sava uzņēmuma izveidei saņēmusi iepriekšējā gada inovatīvo biznesa ideju konkursā «Ideju kauss 2009».

Rīgas domē organizētais pasākums ievadīs konkursa «Ideju kauss 2010» reģionālo pasākumu ciklu, kuru mērķis ir informēt Latvijas iedzīvotājus par iespējām piedalīties biznesa plānu konkursā «Ideju kauss 2010» un motivēt uzņēmējdarbības sākšanai. Kopumā no 1. līdz 10. jūlijam paredzēts organizēt piecus inovatīvo biznesa ideju konkursa «Ideju kauss 2010» reģionālos pasākumus piecās Latvijas pilsētās – Rīgā, Daugavpilī, Jelgavā, Liepājā un Valmierā.

«Ideju kausa 2010» projekta vadītājs Artūrs Zeps atzīst: «Informatīvais pasākums Rīgā un citās lielākajās Latvijas pilsētās dos iespēju ikvienam dalībniekam tikties ar veiksmīgiem uzņēmējiem, uzzināt viņu veiksmes noslēpumus un noticēt labajiem piemēriem. Ceru, ka šie konkursa «Ideju kauss 2010» informatīvie pasākumi kalpos kā lielisks stimuls, kas mudinās cilvēkus ģenerēt jaunas biznesa idejas un tās īstenot.»

Papildu informācija par reģionālajiem pasākumiem un konkursa nolikums mājaslapā: www.idejukauss.lv.

PAPILDU INFORMĀCIJA:
Eva Skujiņa
Projekta «Ideju kauss 2010»
Sabiedrisko attiecību koordinatore
Tālr.: 2 7896251
E-pasts: eva.skujina@rtusp.lv