AIESEC organizē konferenci “Soli Priekšā – iespēja, tagad!”

Pasaulē lielākā studentu vadītā organizācija AIESEC no 14. līdz 15. maijam organizē konferenci “Soli Priekšā” Rīgas Tehniskās universitātes galvenajā ēkā Kaļķu ielā 1.

“Soli priekšā” ir divu dienu konference, kuras laikā tiks veidota diskusija starp pēdējo kursu studentiem, profesionāļiem un uzņēmējiem par aktuāliem jautājumiem un tematiem Latvijā divās dažādās nozarēs – jaunās tehnoloģijas un korporatīvā sociālā atbildība.

Konferences mērķis ir veicināt izpratni par aktuāliem jautājumiem un tematiem Latvijā, piedāvājot dažādu nozaru pārstāvju interaktīvās lekcijas un iesaistot studentus, speciālistus diskusijā ar uzņēmumiem, lai rastu jaunus risinājumus un dalītos ar idejām.

Konferencē, kā lektori piedalīsies pārstāvji no uzņēmumiem – Metrum, Jāņa Sēta, Coca-Cola, CV Online, u.c.

Uzņēmumu pārstāvji, stāstīs par viņu nozarē aktuālām tēmām un problēmām, aicinās jauniešus uz diskusiju, un stāstīs par savu redzējumu nozares attīstībai tuvākajos gados.

Konferences “Soli priekšā” dalībnieku pieteikšanās ir sākusies! Reģistrējies mājaslapā www.soliprieksa.lv.

Starptautiskā studentu organizācija AIESEC (www.aiesec.lv) ir dibināta 1948. gadā. Tā ir pārstāvēta 1100 universitātēs 100 valstīs visā pasaulē. Tā jau 15 gadus darbojas Rīgā ar pārstāvniecību Valmierā, un ir internacionāla platforma jauniem cilvēkiem, lai atklātu un attīstītu savu potenciālu, veidojot pozitīvu ietekmi sabiedrībā.