Konkurss Imagine Cup

Microsoft Latvia aicina Latvijas skolu jauniešus un studentus pieteikties pasaulē vadošajā tehnoloģiju konkursā jauniešiem – Imagine Cup. Konkursa mērķis ir ļaut jauniešiem ar savām inovatīvajām idejām iesaistīties pasaules globālo sociālo problēmu risināšanā ar tehnoloģiju palīdzību. Spēcīgākie dalībnieki 2011.gada jūlijā tiks aicināti uz konkursa finālu Ņujorkā, ASV.

Imagine Cup Microsoft rīko jau astoto gadu. Pagājušajā gadā konkursā piedalās vairāk kā 300 000 studentu no vairāk kā 100 pasaules valstīm. Konkurss norisinās vairākās kategorijās, tā balvu fonds variē no 3 000 līdz 25 000 ASV dolāru.

Imagine Cup 2010.-2011.gada konkursu vienojošā tēma ir „Iztēlojies pasauli, kur tehnoloģijas palīdz risināt smagākās problēmas”, balstoties uz Apvienoto Nāciju Organizācijas (ANO) Tūkstošgades Attīstības mērķiem (Millennium Development Goals). Imagine Cup vērš studentu uzmanību uz šīm problēmām aicinot pasaules jaunos un gaišos prātus apvienoties, lai radītu jaunus risinājumus un iespējas šo problēmu šķetināšanā.

Iespēja reģistrēties dalībai konkursā un vairāk informācijas, kā arī idejas konkursa darbiem – www.imaginecup.com