Piesakies semināram „SP Akadēmija 2010”

Seminārs „SP Akadēmija 2010” norisināsies no 19. februāra vakara līdz 21. februāra pēcpusdienai. Tas ir paredzēts tieši tādam RTU, 1. vai 2. kursa, studentam kā tev – aktīvam, enerģiskam, pēc piedzīvojumiem alkstošam, ar trakām idejām un vēlmi tās īstenot.

„SP Akadēmija” ir nestandarta mācību iestāde, kas ne tikai aptver studiju, sociālās vides, zinātnes un administratīvo lietu jautājumus, bet arī tās audzēkņiem nodrošina iespēju radoši izpausties, parādīt un pierādīt savas inženiera prasmes, kā arī – nemazāk svarīgi – atpūsties.

Realitātes piedzīvojumu seminārā „SP Akadēmija 2010” redzēsi – kā darbojas universitāte, dzirdēsi – ko studentiem sniedz universitāte, varēsi spriest – ko universitātei vajadzētu darīt labāk un pārliecināsies – kā tu vari iesaistīties universitātes notikumu ietekmēšanā. Semināra noslēgumā viesosies RTU administrācija, lai atbildētu tieši uz taviem āķīgajiem jautājumiem. Baumo, ka vienam no administrācijas pārstāvjiem ļoti garšo kartupeļu pankūkas, atbrauc un uzzini, kurš tas ir! ;)

Iepatikās?

Aizpildi pieteikuma anketa un nosūti to uz e-pastu: rtusp.seminari@rtusp.lv vai nogādā to personīgi RTU SP birojā, Kaļķu ielā 1 – 324/326. Tavu pieteikumu gaidīsim līdz 11. februāra plkst.23:59. Ilgi nevilcinies, jo vietu skaits ir ierobežots!

Tiekamies „SP Akadēmijā 2010”!