Tava iespēja apgūt jaunu svešvalodu – Couple learning programma

ZemeslodeVai esi domājis, kā būtu, ja, aizbraucot uz ārzemēm, Tu spētu sazināties ar citiem ne tikai angļu, bet arī, piemēram, franču, spāņu, turku, persiešu un daudzās citās vairāk vai mazāk dzirdētās, bet Tev pagaidām nezināmās valodās? Ja Tu vēlies atklāt jaunus zināšanu apvāršņus, pārvarēt jaunas valodu barjeras, iegūt jaunus draugus – dažādu tautu un kultūru pārstāvjus-, tad mums ir lielisks piedāvājums tieši TEV!

Couple learning- neformālās izglītības programma, kas paredz divpusēju valodu mācīšanos studentiem. Sistēma ir apbrīnojami vienkārša: latviešu students tiek salikts vienā pārī ar ārzemju studentu, un viens otram māca savu dzimto valodu. Mācību metodes, vieta un biežums ir katra paša ziņā, tādējādi mācību procesu iespējams padarīt maksimāli brīvāku, nepiespiestāku un draudzīgāku. Aptuveni reizi mēnesī programmas dalībniekiem tiks rīkoti nelieli zināšanu pārbaudes testiņi (sevis pārbaudei), kā arī dažādi kopīgi neformāli pasākumi. Izklausās labi, vai ne?

Svarīgi – dalība programmā ir bez maksas, iepriekšējas valodas zināšanas nav nepieciešamas un par to kredītpunkti nav paredzēti!
Piesakies un nenožēlosi!

Pieteikties var līdz 27.septembrim aizpildot pieteikuma anketu, kuru vari atrast ŠEIT.

Par tālāko pasākumu norisi tiksi informēts personiski pēc Tava pieteikuma apstiprināšanas. Ja rodas jautājumi, droši raksti vai zvani Laurai Griķei (laura.grike@gmail.com ;+37126599299)