„Enerģētiķu dienas 2011”

Vai jūties nedaudz noguris pēc bargās ziemas un pavasara saulītei vēl nav spēka tevi iesildīt? Nāc un uzlādējies EEF SP rīkotajās „Enerģētiķu dienās 2011”, kas norisināsies no 8. līdz 14. aprīlim.
Enerģijas iegūšana sāksies 8. aprīlī plkst. 17:00 Kronvalda bulvārī 1, Lielajā zālē , kur notiks vēja ģeneratoru propelleru konstruēšanas sacensības – „Pūt Vējiņi”, kurās dalībnieki varēs pierādīt, cik lielos draugos ar vēju tie ir. Tam visam pa vidu kopā skatīsimies filmas un uzspēlēsim kādu galda spēli. Konstrukciju realizēšana turpināsies arī 9. aprīlī. Piesaki, savu vējaino 3 cilvēku komandu, aizpildot pieteikuma anketu līdz 6. aprīlim.  Nenokavē, komandu skaits ierobežots!  Apstiprinājumu un detalizētāku informāciju par dalību sacensības gaidi savā e-pastos pēc anketas aizpildīšanas!

Pazīsti Rīgu kā savus piecus pirkstus? Nāc uz jautrajām orientēšanās sacensībām „Mīklu labirints”, kas notiks 10. aprīlī plkst. 10:00 Ķīpsalā, Kolonādē.  Pieļaujamie pārvietošanās līdzekļi- veiklās kājiņas un sabiedriskais transports. Savu 4 cilvēku komandu līdz 8. aprīlim piesaki ŠEIT. Komandu skaits ierobežots! Viss, kas Tev jāņem līdzi- Rīgas karte, e-talons 24 stundām un 1Ls, kas būs nepieciešams viena kontrolpunkta veikšanai.

Apnicis mācīties tikai teorētiskas zināšanas par to, kā iegūst enerģiju? Nāc un ieraugi savām acīm, kā tas notiek! Viss, kas jādara, jāpiesakās ekskursijai  11. aprīlī uz TEC- 2 -> Pļaviņu HES sūtot savu pieteikumu (vārds, uzvārds, personas kods, fakultāte un tel. numurs)  uz e-pastu-martins.lagzdins@gmail.com. Dalības maksa 2 Ls.

Ja esi nobažījies par darba iespējām pēc savu studiju beigšanas, apmeklē EEF rīkotās Karjeras dienas 12. Aprīlī plkst. 14.30 Kronvalda bulvārī 1, Lielajā zālē. Tev būs iespēja noklausītos tādu uzņēmumu kā „Citrus Solutions”, „Schneider-electric”  u.c. rīkotās lekcijas un aprunāties par savas karjeras izaugsmes iespējām.

Pavasara sajūtu uzlādi nobeigsim ar „BAD TASTE PARTY” 14. aprīlī, Kronvalda bulvārī 1, Lielajā zālē. Sākums plkst. 21:59. Tevi sagaida jautrošanās līdz rītausmai ar grupu „Kumbuļi”, Jāni no Amerikas un citām zvaigznēm. Dresskods: bezgaumīgs. Ieejas kartes iepriekšpārdošanā vari iegādāties par Ls 0.99, ar „Paldies!”  karti 0,79Ls, bet  pasākuma dienā lats ar kapeikām. Ierašanās ar groziņiem.

Piedalies un padari savu pavasari enerģiskāku!