„Ķīpsalas sporta komplekss” piedāvā CIGUN nodarbības ar 54% atlaidi!

Ziema beigusies, pavasaris klāt, tūliņ būs vasara… tik ātri, šķiet, paskrien dienas, mēneši un pat gadalaiki, ka nereti rodas sajūta, ka nekam nepietiek laika. Ja arī Tu esi noguris no ikdienas steigas, vēlies atvilkt elpu un sakārtot domas, vienlaicīgi arī uzlabojot veselību, šis piedāvājums Tev būs īsti laikā! „Ķīpsalas sporta komplekss” aicina Tevi uz cigun nodarbībām, kas ir gadsimtiem ilgi kopta un atzīta alternatīvās medicīnas metode veselības un pašsajūtas uzlabošanai.

Izmantojot šo piedāvājumu, Tu varēsi apmeklēt četras cigun nodarbības sertificētas instruktores vadībā, maksājot tikai Ls 10.99! Tas ir neticami izdevīgs ieguldījums Tavai veselībai!

Cigun un tai dzi cjuan ir klasiskas, gadu tūkstošiem pārbaudītas, efektīvas un drošas sevis atveseļošanas metodikas. Ar dziļās elpošanas metodi un dažādu, noteiktā secībā veiktu kustību palīdzību, tās uzlabo gan fizisko, gan garīgo stāvokli – stabilizē mugurkaulu un uzlabo locītavu elastību, sniedz iekšējo līdzsvaru un mieru, normalizē miegu, gremošanu un elpu, kā arī sakārto veģetatīvo nervu sistēmu un palīdz domāt un dzīvot pozitīvi. Pareizi elpojot, kustoties un sakārtojot savas domas, mēs kļūstam veseli un stabilizējam savu veselību.Ne velti ķīnieši to dēvē par „darbu ar dzīvības enerģiju”.

Nodarbības vadīs sertificēta cigun un taidzi cjuaņ instruktore, Igora Kudrjavceva skolas pārstāve. Sīkāk par Igora Kudrjavceva skolu skatīt  www.labsajuta.lv

Nodarbības notiek 4 reizes mēnesī pirmdienās plkst. 19.30 – 21.00 vai sestdienās plkst. 9.00 – 10.30.

Ķīpsalas peldbaseins aicina Tevi iemācīties justies labāk, dzīvot pilnvērtīgāk un ar prieku. Iegādājies mēneša abonementu cigun nodarbībām ar 54% atlaidi un iemācies elpot dziļāk un laimīgāk!

•Nodarbības notiks Ķīpsalas sporta kompleksā (pazīstams kā Ķīpsalas peldbaseins), aerobikas zālē.

•Lūdzam pieteikties nodarbībām līdz 04.04.2011, zvanot pa tālruni 67616989 un izvēloties sev vēlamo nodarbību laiku – pirmdienās plkst. 19.30 – 21.00 vai sestdienās plkst. 9.00 – 10.30.

RTU darbiniekiem un studentiem pieteikties un iegādāties abonementu uz vietas Ķīpsalas peldbaseina informācijā.