„Studentu Paradīze” svinēs grandiozu 5 gadu jubileju

Studentu paradīzeJau piekto gadu visi topošie un esošie studenti pulcēsies Baltijā grandiozākajos mācību gada atklāšanas svētkos „Studentu Paradīze”, kas šogad ar Swedbank jauniešu programmas OPEN atbalstu norisināsies 23. septembrī. Svētku norises vieta – Arēna Rīga. Šo svētku organizēšanā iesaistījušies studenti no vairāk kā 25 Latvijas augstākās izglītības mācību iestādēm. Jubilejas gadā „Studentu Paradīzi” iesaka O!Karte.

Šogad par godu „Studentu Paradīzes” piektajam jubilejas gadam pasākuma organizatori sola vēl ko nebijušu – studenti varēs izbaudīt muzikālu un izklaidējošo programmu uz 6 skatuvēm, kas aptvers vairāk kā 40 dažādus māksliniekus. Galvenie šī gada mākslinieki būs: Supafly no Lielbritānijas, kuri spēlēs tādus pasaules klubu hītus kā „Let’s Get Down” un „Mooving Too Fast”, Latvijas roka leģenda „Dzelzs Vilks” un grupa „Musiqq”. Pārējos māksliniekus organizatori vēl tur noslēpumā un paziņos tuvākajā laikā. Jau tradicionāli, svētkos varēs ne tikai izdejoties iemīļoto mākslinieku pavadībā, vērot aizraujošu šovprogrammu, piedalīties vērtīgos konkursos, bet arī izklaidēties 20 atraktīvos augstskolu un svētku atbalstītāju stendos.

„Studentu Paradīze” ir grandiozākie mācību gada atklāšanas svētki Baltijā, kas ik gadu pulcē vairāk kā 10 000 jauniešus – topošos un esošos studentus. „Studentu Paradīze” jau piekto gadu notiek ar mērķi – rast vienotību studentu vidū, kā arī organizēt vienotus mācību gada atklāšanas svētkus visiem Latvijas studentiem. „Studentu Paradīzē” iepriekš uzstājušies tādi mākslinieki kā Dollarman (ASV), Aisha, Instrumenti, Musiqq, Ivo Fomins, Dzelzs Vilks, Tumsa, Labvēlīgais Tips, Double Faced Eals, Ella, Gain Fast, Z-scars un citi. Svētku atklāšanā piedalījušies augstskolu rektori un valsts amatpersonas, kā Vaira Vīķe-Freiberga, Nils Ušakovs, Valdis Dombrovskis, Ainārs Šlesers.

Biļetes jau šobrīd nopērkamas Arenariga.com un Biļešu Servisa kasēs. Biļešu cena iepriekšpārdošanā 4,- Ls. No 1.septembra biļešu cena tiks paaugstināta. Swedbank jauniešu karšu īpašniekiem un O!Kartes lietotājiem īpašas atlaides!

„Studentu Paradīzi” atbalsta: Swedbank jauniešu programma OPEN, O!Karte, Black Silver Partybus, iepirkšanās centrs Olimpia.

Īpašu paldies sakām Arēnai Rīga, kur „Studentu Paradīzē” jaunieši pulcējas jau piekto gadu.

Informatīvie atbalstītāji: European Hit Radio, Latviešu Radio, Inbox.lv, Draugiem.lv, 1188, Rīgas Domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, SIA UnitedPress, ISIC.lv, žurnāls FHM, Forum Cinemas, JcDecaux.

Vairāk informācija www.studentuparadize.lv. Uzzini karstākās ziņas twitter.com, facebook.com un draugiem.lv.

Studenti dažādi – Paradīze viena!