LMT Rallija komandas Studentu kartinga kauss

Tev patīk ātrums un azarts? Vēlies braukt ar rallija auto? Pārstāvi savu skoluLMT Rallija komandas Studentu kartinga kausā”, aizstāvi savas skolas godu, un pierādi, ka Tava skola ir labākā!!!

Tuvojas viens no šī pavasara aizraujošākajiem sporta notikumiem – otrās studentu kartinga sacensības “LMT Rallija komandas Studentu kartinga kauss”, kas 18.maijā norisināsies kartinga trasē “SK 333”. Tāpēc ikviens Latvijas augstāko izglītības iestāžu students aicināts līdz 18.aprīlim pieteikt dalību atlases sacensībām. Pieteikšanās – http://mehi.lv/.

 

Kā informē sacensību organizatori, atlases sacensības norisināsies Rīgā, “Ātruma Cilts” kartinga hallē. Dalībnieki varēs izvēlēties sev pieejamāko dienu, lai veiktu atlases braucienu. Atlases sacensībās tiks izveidota komanda sešu cilvēku sastāvā, kas pārstāvēs savu skolu “LMT Rallija komandas Studentu kartinga kauss” finālsacensībās 18.maijā, kad tiksies astoņas labākās studentu komandas. Labākā studentu komanda būs tā, kas sacensību laikā nobrauks visvairāk apļu.

 

“LMT Rallija komandas Studentu kartinga kauss” popularizē autosportu Latvijā, kā arī piesaista studentus aktīvam dzīvesveidam. Pērn atlases sacensībās piedalījās vairāk kā 300 studentu no 18 augstskolām. Sacensības starp studentiem bija interesants un aizraujošs laika pavadīšanas veids. Par pirmā studentu kartinga kausa uzvarētājiem kļuva Latvijas Universitātes studentu komanda, lai gan par pirmo trijnieku cīņa bija ļoti spraiga.

 

“Man ir prieks, ka pērn studentiem šīs sacensības ar mazajām mašīnītēm patika. Šogad esam uzlabojuši atlases formātu, domājam, ka tas atlases sacensībām piesaistīs vēl vairāk studentu. Centīsimies padarīt finālsacensības interesantākas – iespējams, šogad sportistiem būs jāveic jau vairāku stundu ilgs finālbrauciens. Šī kartinga kausa galvenais sadarbības partneris ir vadošā Latvijas rallija komanda – “Latvijas Mobilā telefona Rallija komanda”. Ja kartings tiek uzskatīts par autosporta pamatu, tad rallijs ir Latvijā prestižākais un attīstītākais autosporta veids. Finālsacensību laikā “LMT rallija komanda” ar savām sporta automašīnām vizinās ātrākos studentu kartinga kausa braucējus,” stāsta “LMT rallija komandas Studentu kartinga kauss” organizators Rolands Blumbeks.

 

Papildu informācija: www.mehi.lv. Pieteikšanās anketa Šeit un sacensību nolikums

 

Studentu kartinga kausu organizē RTU Transporta un mašīnzinību fakultātes studentu pašpārvalde “Mehi” sadarbībā ar “LMT rallija komandu”. Sacensību galvenie atbalstītāji: Latvijas Autoinženieru asociācija, Rīgas Tehniskās universitātes Studentu Parlaments, “Red Bull”, “Sporta Komplekss 333”, “Ātruma Cilts” kartinga halle, informatīvi atbalsta “Ātruma Cilts”, “ISIC”.

Rolands Blumbeks

LMT Rallija komandas Kartinga kausa organizators