Pievienojies Microsoft Student Partner programmai

Microsoft Latvia aicina pieteikties aizrautīgus, radošus un komunikablus studentus – tehnoloģiju entuziastus Microsoft Student Partner programmai. Programma sniedz iespēju attīstīt karjerai tehnoloģiju nozarē nepieciešamās prasmes un zināšanas – no padziļināta ieskata tehnoloģiju attīstības tendencēs līdz komandas darba, organizatoriskajām un prezentācijas prasmēm. Programmai aicināti pieteikties IT, inženierzinātnes, dizaina un mārketinga studenti.

Programma studentiem ļauj veidot ciešākas saites ar Microsoft, iepazīties ar kompānijas darbību klātienē un likt pamatu savai nākotnes karjerai IT. Programmas dalībniekiem tiek nodrošināta piekļuve dažādām Microsoft programmām, izziņas materiāliem un apmācībām, kā arī līdzdalība dažādos klātienes pasākumos par jaunākajām tehnoloģijām un to iespējām. Savukārt, studenti tiek aicināti piedalīties dažādās aktivitātēs un dalīties savās zināšanās par tehnoloģijām un to izmantošanas iespējām gan savas augstskolas ietvaros, gan plašākā mērogā.

“Ieskatīšanās Microsoft Student Partner programmā man deva iespēju paplašināt savu redzesloku un iegūt profesionālās zināšanas gan vietējos, gan starptautiskajos pasākumos. Tāpat ne mazāk svarīga ir pieeja Microsoft programmatūrai un citiem Microsoft resursiem, kas ne katram studentam mūsdienās ir pieejami, bet profesionālo zināšanu un konkurētspēju kontekstā ir ārkārtīgi būtiski,” saka Rīgas Tehniskās universitātes doktorantūras students un MSP programmas dalībnieks Gusts Linkevičs.

Vairāk informācijas: www.microsoftstudentpartners.com un http://www.facebook.com/MSPLatvija

Pieteikšanās termiņš: 2011.gada 24.oktobris

Kontakti: Tautvydas Dagys <tdagys@microsoft.com> (saziņas valoda – angļu)