Sākas pieteikšanās peak Time 2011

Peaktime info plakātsLīdz 6. februārim jebkurš bakalaura programmas students, kam interesē uzņēmējdarbība un ekonomika, var pieteikties konkursam Peak Time 2011, kuru organizē Rīgas Ekonomikas augstkolas (REA) studenti. Konkursa plānotais dalībnieku skaits pārsniedz 2000 studentu no vismaz 50 pasaules valstīm. Ikgadējais konkurss šogad norisināsies jau divpadsmito reizi.

Peak Time konkursā piedalīties aicināti jauni, talantīgi un enerģiski jaunieši no visas pasaules. Sacensība notiek, studentiem risinot sarežģītas problēmsituācijas, ko nodrošina dažādi palīglīdzekļi – biznesa simulācijas, problēmsituāciju pētīšana, tikšanās ar vieslektoriem un meistarklases -, un visbeidzot tiek noskaidroti labākie no labākajiem. Peak Time 2011 ir tā vieta, kur satiekas studenti un bizness. Tā ir lieliska iespēja tuvināt studentus, universitātes un uzņēmumus.

Šogad pirmo reizi sacensībās ir iespējams piedalīties gan komandā, gan individuāli. Komandā jābūt 4 studentiem. Pirmā konkursa kārta ilgst no februāra līdz martam, un tā sastāv no biznesa simulācijas CESIM un problēmsituāciju analīzes. Pēc šī posma tiks paziņoti 80 labākie dalībnieki, kas varēs turpināt dalību konkursā fināla sacensībās Rīgā no 28. aprīļa līdz 1. maijam. Beigu pārbaudījumi ietver ne tikai sarežģītus un rosinošus uzdevumus, bet arī iedvesmojošas vieslekcijas, meistarklases un izklaidējošu brīvā laika programmu.

Peak Time ir viens no lielākajiem starptautiskajiem studentu biznesa konkursiem pasaulē, kura pirmsākumi meklējami 1999. gadā, kad tas pirmoreiz tika organizēts Rīgas Ekonomikas augstkolā.