DITFu Trešās Lieldienas

Vai esi kārtīgi atpūties, lai atkal ar jaunu sparu mestos krāsainajā un notikumiem bagātajā universitātes dzīvē? Vai vēlies vēl nedaudz pakavēties aizvadīto Saulgriežu svētku noskaņās? Vai esi gatavs DITFu Trešajām Lieldienām?

10. aprīlī, otrdien, DITF Studentu pašpārvalde rīko Lieldienu svinības tepat – Meža ielā. Sākot no plkst. 16:00 ikviens tiek aicināts piedalīties olu ripināšanā, meklēšanā, ēšanā, kā arī citās izdarībās. Atrākos, tālākos un spēcīgākos gaida pārsteiguma balvas!

Sena laviešu paruna vēsta, ka Lieldienās vajagot dejot, lēkt, skriet, pērties un kustēties, jo tas viss arī simbolizē dzīvību. Tad nu – dejosim, lēksim un kustēsimies!

Pēc kārtīgas izkustēšanās visi dosimies mieloties ar Lieldienu ēdieniem, kā arī kopīgi noskatīsimies pašas interesantākās latviešu filmas – „Emīla nedarbi”, „Tās dullās Paulīnes dēļ” un citas.

Neaizmirsti par dreskodu – Latviskais! Šajā dienā iekļauj savā apģērbā kādu latvisku elementu – prievīte, tautiska blūze vai krekls, linu bikses, pastalas, saktiņa, meitenēm tas var būt ziedu vainags …

Tiekamies!