Karjeras dienas

Sveiks, student!

RTU sadarbībā ar RTU Studentu parlamentu rīko diskusiju «Inženierzinātņu speciālistu pieprasījums darba tirgū šodien un rīt». Diskusija norisināsies Latvijā lielākās Karjeras dienas laikā starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā 22. martā no plkst. 14 līdz 15.
Diskusijas tēma būs – jauniešu nodarbinātība Latvijā inženierzinātņu sektorā. Diskusijas dalībnieki meklēs atbildes uz jautājumu – kura ir labākā studiju programmu kombinācija, lai students pēc augstākās izglītības iegūšanas būtu pēc iespējas konkurētspējīgāks darba tirgū. Tiks meklētas atbildes arī uz jautājumiem – vai inženierzinātņu studiju programmu absolventi ir unikāli darba tirgū, kāda ir RTU absolventu karjera Latvijā un Eiropā un kā efektīvāk sekmēt karjeras izaugsmi.
Diskusiju vadīs RTU Biznesa atbalsta un attīstības centra direktors Modris Ozoliņš, tajā piedalīsies RTU rektors Leonīds Ribickis; RTU Studentu parlamenta prezidents Juris Iljins, kā arī Ekonomikas ministrijas Tautsaimniecības struktūrpolitikas departamenta Ekonomiskās attīstības un darba tirgus prognozēšanas nodaļas vecākais referents Normunds Ozols; Labklājības ministrijas valsts sekretāre Ieva Jaunzema; UPB Holding prezidents Uldis Pīlēns; SIA Sakret direktors Andris Vanags.
Papildu informācija: http://www.rtu.lv/karjerasdiena/
Student, ir īstais laiks veidot savu karjeru!
Tavs RTU Studentu parlaments