Labdarības akcija

Draugs, nebaidies iet drošāk solī raitā,
Jo vienmēr pa tavām pēdām laime staigā
Draugs, ieklausies sirdī savā
Varbūt tā tev pateiks nākamos soļus priekšā.

/Laila Meinarda/

Zināms, ka šis svētku laiks satuvina ģimenes, saliedē draugus un svešiniekus padara par draugiem. Šīs sajūtas, kas rodas pirms Ziemassvētkiem, daudzos rada vēlmi izdarīt labu darbu.

Tāpēc ir jāizdara kāds labs un sirsnīgs darbs, lai šīs sajūtas pārņemtu arī citus. Tieši tāpēc – Biznesa augstskolas Turība Studējošā pašpārvalde (BAT SP) nu jau piekto gadu organizē labdarības akciju – „Ticot, mīlot, gaidot…” kopā ar citām augstskolām – Banku Augstskolu (BA), Rīgas Starptautiskās ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolu (RISEBA), Latvijas Lauksaimniecības universitāti (LLU) un, protams, Rīgas Tehnisko universitāti (RTU). Šajās skolās būs atrodamas ziedojuma kastes, kuras augstskolās un universitātēs atradīsies no 19. novembra līdz 14. decembrim. Lūdzam ziedot rotaļlietas, galda spēles, apģērbu, tādas lietas, kuras bērni varētu izmantot savām vajadzībām.

RTU mantas var ienest savas fakultātes studentu pašpārvaldē un RTU SP birojā Āzenes ielā 12/4-2.stāvs.

Tieši šīs pirms svētku sajūtas rosina mūs ziedot un palīdzēt citiem, kuriem palīdzība ir vajadzīga vairāk. Tāpēc palīdzēsim bērniem. Akcijas noslēgumā, janvāra sākumā, Biznesa augstskolas Turība labdarības akcijas darba grupas biedri dosies uz bērnu invalīdu biedrību „Māriņa” Aucē un bērnu namu „Laubere” Ogres novadā. Vizītes laikā labdarības darba grupas biedri sniegs priekšnesumu, bērni tiks iesaistīti dažādās spēlēs un rotaļās, sniegsim ziedotās un atbalstītāju sagādātās dāvanas bērniem. Sniegsim prieku arī šiem bērniem, lai katra no šīm sirsniņām iemirdzas!