Mācību ekskursija!

Piesakies vērtīgai mācību ekskursijai 16.martā!

Hei! Vai atceries vēl savas skolas laiku ekskursijas? Vai mazliet nepietrūkst sviestmaižu smērēšanas pirms brauciena, cīņas par sēdvietu autobusa aizmugurē un čipsu ēšanas ekskursijas laikā? RTU IEVF Studentu pašpārvaldes Ārējo sakaru un Studiju nodaļas ir apvienojušās, lai tieši Tevi 16.martā aizvestu īstā, zinātkāru un mērķtiecīgu studentu ekskursijā.

Šī ekskursija Tev piedāvā būt tādos Latvijā un arī ārpus tās robežām zināmos uzņēmumos kā AS „Dzintars”, „Draugiem.lv”, SIA „Valmiermuižas alus”, kā arī SIA „Jysk Linnen’n Furniture” un SIA „DO IT”. Tieši Tu varēsi redzēt šos uzņēmumus, izprast to darbību, mērķus, attīstības stratēģijas un uzdod sevi interesējošos jautājumus uzņēmumos strādājošajiem.

AS „Dzintars” nodarbojas ar parfimērijas, kosmētikas un dekoratīvās kosmētikas izstrādājumu ražošanu, tirgus izpēti šajā jomā, testēšanu, kā arī šīs produkcijas pārdošanu.

„Draugiem.lv” koordinē un organizē plašam sabiedrības lokam paredzēto dažāda veida aktivitāšu un savstarpējās komunikācijas portālu www.draugiem.lv, kurā reģistrēti vairāk kā miljons cilvēku.

SIA „Valmiermuižas alus” ir alus darītava, kuras pirmsākumi meklējami jau ap 1624.gadu. Šis uzņēmums ražo tumšo, gaišo alu, cepumus un iesala karameles. Tūrisma attīstības valsts aģentūra „Valmiermuižas alus” darītavas apmeklējumu iekļāvusi starp „top50” tūrisma galamērķiem Latvijā. Šī ir pirmā un vienīgā alus darītava Latvijā, kas saņēmusi tūrisma pakalpojumu kvalitātes sistēmas „Q-Latvia” kvalitātes zīmi par izcilu servisu. Šī uzņēmuma apmeklējuma apgrozījums vien pērn sasniedza Ls 260 150.

SIA „Jysk Linnen’n Furniture” un SIA „DO IT” uzņēmumi, kas izveidojuši vienu no vadošajām kompānijām Eiropā, kas ir lielākais mājas tekstila, gultasveļas, matraču, dārza un mājas mēbeļu pārdevējs.

Un tas vēl nav viss – tieši Tu uzlabosi arī savas svešvalodas prasmes, jo, tā kā ekskursantu vidū būs arī ERASMUS apmaiņā esošie studenti, ekskursijas notiks angļu valodā.

Nekavējies atmiņās par skolas laiku ekskursijām, piesakies līdz trešdienai 14.03.2012 pulksten 23:59, aizpildot šo ANKETU, patiesi vērtīgai studentu ekskursijai! Tu uzzināsi, redzēsi, dzirdēsi un sapratīsi!

Dalības maksa par patiesi studentisku cenu Tavam vēderam – Ls 4!

Atceries – Tu neesi vienīgais zinātkārais un mērķtiecīgais students, tāpēc arī vietu skaits ir ierobežots.

Ekskursiju atbalsta RTU Studentu parlaments.

 

Papildus informācija:

Lelde Saleniece

RTU IEVF SP Studiju nodaļas vadītāja

e-pasts: lelde.saleniece@gmail.com

tel.nr. : +37126863641

 

Mārcis Kronbergs

RTU IEVF SP Ārējo sakaru nodaļas vadītājs

e-pasts: marcis.kronbergs@gmail.com

tel.nr. : +371 26752661