Mīlestības Svētki 9. un 10.februārī – iegādājies Ieejas kartes RTU SP birojā

Hei, student! Tuvijas sirsniņsvētku mēnesis februāris, kad visi Latvijas studenti piedalīsies “Mīlestības Svētkos”. “Mīlestības Svētki 2012” ir Baltijā lielākais asins ziedošanas projekts, kas norisinās jau septīto gadu pēc kārtas. Šis pasākums ietver gan asins ziedošanu, gan ballīti klubos 9.februārī, gan īpašu pasākumu Līvu Akvaparkā tiem cilvēkiem, kas ir ziedojuši asinis. Biļetes uz šiem pasākumiem iegādājamas RTU SP birojā par īpašām cenām – Ls 3 uz 9.februāra ballīti klubos un Ls 5 uz pasākumu Līvu Akvaparkā.

Asins ziedošana

Sadarbībā ar Valsts asinsdonoru centru (VADC) tiks rīkotas deviņas asins ziedošanas dienas:
10. janvārī – SEB bankas finanšu centrā (Meistaru iela 1, Valdlauči),
12.janvārī – RSU (Sēlpils iela, VADC),
17. janvārī – RISEBA (Meža iela 3),
24. janvārī – BAT (Graudu iela 68)
26. janvārī – BSA (Lomonosova iela 4),
31. janvārī – I/C Olimpia (Āzenes iela 5),
2. februārī – RTU (Meža iela 1/4),

6.februārī  – RSU (Sēlpils iela, VADC),
7.februāris – RSU Sarkanā Krusta medicīnas koledža (Jāņa Asara iela 5).

Visi asins ziedotāji kopā ar obligāto valsts kompensāciju saņems VADC pārtikas paciņu, PerkamKopa.lv Dāvanu karti Ls 2 vērtībā, atlaižu kuponus no ISIC.lv, hematogenu SIA “G.Miežis Ārsts”, kā arī būs iespēja saņemt ierobežotā skaitā kuponu apmeklējumam sieviešu sporta klubā Vivido Gym un brīvbiļeti uz īpaši viņiem organizētu pasākumu „Līvu Akvaparkā” 10. februārī, kurā ikviens varēs izbaudīt ūdens priekus un svētku šovprogrammu.

Noslēguma pasākums

„Mīlestības Svētku 2012” noslēguma pasākums notiks 9. februārī Sapņu Fabrikā un naktsklubā The Club. Abās pasākuma vietās studenti varēs baudīt vakaru populāru un studentu vidū iemīļotu grupu un dziedātāju pavadībā, dzirdēt labākos DJ. Neiztikt arī bez ugunīgiem deju šoviem, karstiem konkursiem un pārsteigumiem, kas veltīti visiem mīlētājiem un tiem, kuri savu otro pusīti vēl meklē.

Sapņu Fabrikas koncertšovā studentus izklaidēs Latvijā populāras grupas un mākslinieki, kā piemēram, Musiqq, Tumsa, Aija Andrejeva, Pienvedēja Piedzīvojumi un Latvijas labākie DJ, kā arī būs iespēja baudīt neaizmirstamu Cheerleader show. Savukārt Club Party naktsklubā The Club apmeklētājus sagaida neskaitāmi pārsteigumi, par kuriem gādās dziedātājas – Dvīnes, Samanta Tīna, savukārt par publikas iekustināšanu karstākos deju ritmos gādās DJ un Turības karsējmeitenes.

Vairāk informācijas lasi www.milestibassvetki.lv!