Nāc dejot!

Vai kādreiz esi iztēlojies pasākumu, kurā Tu esi uzmanības centrā un ikviens apbrīno Tavu dejotprasmi? Esi sapņojis, ka spētu kustēties gluži kā dejotāji tādās filmās kā „Step up”, „Dirty Dancing” un „Shall We Dance?” … Vai arī gluži vienkārši vēlies lieliski pavadīt laiku un gūt vienreizējas, pozitīvas emocijas?

Tev, dejotgribētāj, ir iespēja piepildīt savu sapni, apgūstot jaunus deju soļus, kā arī papildinot savas līdzšinējās prasmes! DITF Studentu pašpārvalde un IEVF Studentu pašpārvalde sadarbībā ar deju studiju „JV Clubs”, deju skolu „Salsa Carnaval” un balles deju kursiem „Manieres” rīko deju apmācības kursus ikvienam interesentam.

8. maijs, plkst. 16:15 – karstasinīgā, visu iemīļotā, šobrīd ļoti aktuālā salsa! Deju skolas „Salsa Carnaval” profesionālu pasniedzēju pavadībā Tev būs iespēja apgūt šai dejai raksturīgākos soļus, sākot no pašiem pamatiem līdz gana sarežģītākām kombinācijām. Deju pasniedzēji – Dainis Geks un Inta Valaine.

Pieteikšanās ŠEIT

 

Tevi piesaista R’n’B un Hip-hop stila mūzika vai Tev vienkārši ir interese par to, kā varētu kustēties šīs mūzikas pavadījumā?

16. maijā, plkst. 16:15 Tu esi laipni gaidīts Hip-hop deju nodarbībā. Deju studijas „JV Clubs” profesionāļu pavadībā varēsi apgūt modernus un mūsdienīgus deju soļus. Deju pasniedzējs – Juris Vasiļjevs.

Pieteikšanās ŠEIT

 

23. maijā, plkst. 16:15Balles dejas – lēnais valsis, Vīnes valsis, Argentīnas tango, svings … Balles deju kursu „Manieres” lieliskie pasniedzēji centīsies ikvienu ievest balles deju pasaulē. Papildus deju soļiem būs iespēja uzzināt svarīgākos faktus par balles etiķeti, lai Tu vienmēr zinātu, kā izturēties svinīgos pasākumos, tādējādi iegūstot apkārtējo neviltotu apbrīnu. Deju pasniedzējs – Aldis Rudzītis.

Pieteikšanās ŠEIT

 

Deju nodarbības norisināsies Meža ielā 1/4, 2. stāvā.

Mēs esam pārliecināti, ka tieši Tevi satiksim deju nodarbībās!

Neaizmirsti paņemt līdzi ērtus apavus un apģērbu, kurā ērti kustēties, kā arī PIETEIKTIES !

Un, protams, paķer līdzi draugus un labu garastāvokli! Tiekamies!

P.S. Gadījumā, ja esi aizmirsis PIETEIKTIES, neraizējies, droši nāc uz nodarbību. Gaidīsim!

Sīkāka informācija:
Ance Kancere
ance.kancere@ditfi.lv
mob.t. 22013903