Piesakies ziemas atklātajam čempionātam “Mehu Stūre ’12″

Rīgas Tehniskās Universitātes Transporta un Mašīnzinību fakultātes Studentu Pašpārvalde, Mehi, jau atkal aicina 26.februārī studentus un citus interesentus sēsties pie sava auto stūres un ņemt dalību ziemas atklātajā čempionātā Mehu Stūre`12, kurš šogad notiks ziemas auto trasē Ādiņas, lai noskaidrotu ātrākos un izveicīgākos autovadītājus. Pirms pieteikties obligāti jāiepazīstas ar sacensību nolikumu, kuru vari atrast www.mehi.lv, pieteikšanās anketa arī atrodama mehu mājaslapā.

Pieteikšanās norisinās līdz 23. februāra plkst. 23.59. Pieteikšanās no organizatoru puses tiek apstiprināta saņemot dalības naudu – tā jāpārskaita uz mūsu pašpārvaldes biedrības “13. promociju padome – mehi” kontu. Rekvizītus sk. nolikumā. Dalības maksa – studentiem ar derīgu studenta apliecību 5Ls, pārējiem 7Ls.

Visus dalībniekus iedalīs 4 klasēs –

1) FWD ar visu veidu ielas riepām;

2) RWD ar visu veidu ielas riepām;

3) AWD ar visu veidu ielas riepām;

4) Dāmas, neatkarīgi no klases, kurā startē.

Netiks dalīti atsevišķi braucēji ar radžu un bezradžu riepām. Neskaidrību gadījumā: tel. num. uz plakāta, epasts mehi@mehi.lv  vai tepat mehi.lv pie šī raksta komentāros.

Pievērst uzmanību! Aizliegts braukt ar sporta riepām un ir ieteicama ķiveres lietošana, tā ka laikus sameklē sev ķiveri. Sīkāku informāciju skatīt nolikumā.

Pasākumu atbalsta SIA “Getz Bros & Co (Latvia) Ltd.” – auto preču tirdzniecības līderis Latvijā. Uzņēmums ir vairāku pasaulē pazīstamu auto preču zīmolu, piemēram, “Turtle Wax”, “Osram”, “WD40”, “Champion” un “Wunderbaum” pārstāvis Latvijā.

Kā arī īpaši iesakām nebaidīties piedalīties arī dāmām, pierādot ka arī sievietes ir labas autovadītājas un var sacensties ar puišiem. Ātrākajām dāmām šogad būs īpašas balvas no Oriflame. Kā arī enerģiju un reakciju dalībniekiem nodrošinās enerģijas dzēriens Red Bull.

Tiekamies trasē!