RTU aicina uz 150 gadu jubilejas Galā koncertu

Ielūdzam ikvienu Rīgas Tehniskās universitātes darbinieku, mācībspēku, studentu un absolventu uz RTU 150 gadu jubilejas svinībām 14. oktobrī, plkst. 17.00 Arēnā Rīga! Jums ir iespēja būt par vēsturiska notikuma liecinieku – ar tik lielu vērienu universitāte savu gadadienu atzīmē pirmo reizi! Vairākiem tūkstošiem klātesošo būs iespēja vērot īpaši veidotu lielkoncertu un no sirds izdejoties svētku ballē.

Lielkoncertā «Radi tālāk!» ar mūzikas un Roberta Rubīna veidoto mākslas videoprojekciju palīdzību tiks atspoguļota Baltijas senākās tehniskās universitātes attīstība un sasniegumi cauri vēstures griežiem. Koncertā iecerēta Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra dalība ar Aleksandru Viļumani pie diriģenta pults, RTU koru «Gaudeamus» un «Delta», pūtēju orķestra «SPO», t.d. ansambļu «Vektors» un «Dancis», kā arī tādu pasaules līmeņa latviešu izcelsmes mūzikas zvaigžņu kā Baiba Skride, Vestards Šimkus, Inga Kalna un Ksenija Sidorovapiedalīšanās. 
Ballē mūzika dažādām gaumēm: grupa «Labvēlīgais tips», Rock’n’Roll orķestris «Keksi», grupa «Musiqq», kā arī DJ Roberts Lejasmeijers un DJ Shadows.


Apģērbs – tumšs uzvalks*

Kungam tumšs uzvalks – melns, tumši zils, tumši pelēks. Pie tumša uzvalka kungs ģērbj tikai vienkrāsainu kreklu, sien kaklasaiti, velk melnas šņorējamas kurpes. Aksesuāri var būt greznāki.
Dāma
 savu apģērbu pieskaņo ielūgumā norādītajam kunga apģērbam. Tumšam uzvalkam atbilst attiecīgs dāmas tērps: grezns kostīms vai kleita (svārki, īsi vai nedaudz zem ceļgala), kokteiļkleita, bikškostīms. Aksesuāri var būt greznāki.

Studentiem dalība pasākumā 2,50 LVL.
Ielūgumu var saņemt Studentu parlamenta birojā, Āzenes ielā 12, korp. 4.


Papildu informācijai:
Linda Dzene
Tālr. 67089372
E-pasts: info@rtusp.lv


Rīgas Tehniskās universitātes 150. gadadienas pasākumus koordinē Starptautisko un sabiedrisko attiecību departaments (SSAD). 

Māra Sniķere,

SSAD vadītāja
Tālr.: 67089313, 29286372
E-pasts: mara.snikere@rtu.lv


Egija Saļņikova,

projekta koordinatore
Tālr.: 67089343, 29113078
E-pasts: egija.salnikova@rtu.lv

Arī Tu esi RTU – svinēsim kopā!