RTU STUDENTU NOMETNE «STEP BY STEP: HOW TO BE THE BEST OF THE BEST»!

Vai esi kādreiz prātojis par to, kā izciliem un veiksmīgiem cilvēkiem izdodas sekmīgi vadīt komandu? Kāpēc ar dažiem cilvēkiem ir sarunāties daudz vieglāk kā citiem? Ar kādām situācijām ikdienā saskaras uzņēmumi? Vai ikviens var radīt trakas un kreatīvas idejas? Kāpēc dažiem cilvēkiem izdodas tik labi uzstāties publikas priekšā?

Kas ir pirmais pie kā jāķeras, uzsākot jaunu projektu?

Jau trešo gadu RTU Karjeras centrs un studentu biedrība BEST-Riga (Board of European Students of Technology) rīko nometni studentiem, kas šogad notiks no 10.–12. augustam skaistā vietā ārpus Rīgas.

 

Dalībniekiem būs iespēja apgūt prezentēšanas un līderisma prasmes, radošās domāšanas metodes un projektu vadību, kā arī iepazīties ar citiem RTU studentiem.

Nometnes ietvaros ir paredzētas situācijas analīzes izpētes, kuru laikā studentiem būs iespēja izbaudīt uzņēmumos ikdienā sastopamas situācijas un izdomāt veiksmīgus risinājumus radušajām problēmām. Būs vieslekcijas, kā arī sporta un atpūtas aktivitātes.

 

Pieteikšanās līdz 15. jūnijam, aizpildot pieteikuma anketu ŠEIT. Tikai 50 motivētākie studenti  varēs piedalīties bezmaksas 3 dienu izglītojošajā nometnē, tāpēc gaidām tieši Tavu pieteikumu!