Sākusies pieteikšanās telpu orientēšanās sacensībām

Jau ceturto reizi RTU studenti rīko lielākās telpu orientēšanās sacensības Latvijā. Šogad sacensību dalībniekiem tiks piedāvāts jauns sacensību „apvidus” un jauns sacensību formāts. Sacensības norisināsies 20.novembrī, Rīgā, Miera ielā 58, bijušajā Tabakas fabrikas ēkā. Pieteikties aicināti visi interesenti.


Pieteikšanās līdz 18.novembrim –  www.telpuorientesanas.lv

Šogad organizatori ir atraduši iespēju sacensības rīkot ļoti interesantos apstākļos – bijušā fabrikas ēkā, kas ir ar vairākiem stāviem, taču tas sportistiem nozīmē vēl sarežģītāku distances veikšanu, jo katrā stāvā būs dažādas skriešanas īpatnības.  Dalībniekiem būs jāpārvar nelieli šķēršļi, līdzīgi kā mežā. Visiem sportistiem būs jāsacenšas par iespēju tikt savas grupas finālā. Būs arī mācību iestāžu komandas vērtējums. Šāda veida orientēšanās sacensības ir kļuvušas īpaši populāras jauniešu vidū. Uz sacensībām Rīgā dalībnieki brauc no Valmieras, Siguldas, Jelgavas un Talsiem. Katru gadu skriet gribētāju skaits tikai pieaug.  Organizatori plāno, ka šogad telpu orientēšanās sacensībās varētu piedalīties ap 500 sportistu.  Kā vienmēr aicināti gan jaunieši, gan pieaugušie un citi interesenti. Katrs dalībnieks pirms došanās distancē tiks instruēts.

Atgādinām, ka sacensības ir bezmaksas.


Veiksmīgus startus, tiekamies distancē!

Vairāk par sacensībām – www.telpuorientesanas.lv .


Sacensības organizē:
 RTU Studentu parlaments sadarbībā ar  Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu
Sacensības atbalsta:
 sporta preču veikals „Maratons”, „ZIB” atstarojošās cepures, Mammadaba, LOF, galda spēļu veikals „LUDO”, picērija „Makss un Morics” un Latvijas Orientēšanās federācija.