Microsoft studentu partneri

236717_ORIGINAL_1302684243.jpgHey  Hey DITF student!

Microsoft Latvia meklē augstskolu studentus, kas studē IT tehnoloģijas, dizainu vai mārketingu un vēlas iegūt praktisku pieredzi.
Microsoft studentu partneri (MSP) pārstāv Microsoft savu augstskolu fakultātēs, apgūst informācijas tehnoloģijas (IT) un dalās šajās zināšanās ar citiem, publiski uzstājoties, organizējot pasākumus, kā arī paužot viedokli interneta medijos.
MSP programma palīdzēs tev attīstīt visas būtiskākās, mūsdienās nepieciešamās prasmes IT nozarē: gan tehniskās zināšanas, gan sociālās prasmes veiksmīgam darbam komandā.

Kas var pieteikties?

Studenti, kas sasnieguši 18 gadu vecumu un studē IT, datorzinātnes, dizainu, mārketingu vai komunikācijas Latvijas augstskolās. Studentiem ir jāspēj sazināties angļu valodā.
Ja tu vēl neesi pilngadīgs vai vēl mācies skolā, bet vēlies iesaistīties šajā programmā, sazinies ar šīs programmas vadītāju Latvijā – Aigaru Mačiņu (a-aimaci@microsoft.com), lai apspriestu iespējas iesaistīties.

Kā pieteikties?

Aizpildi pieteikuma anketu elektroniski globālajā Microsoft studentu partneru vietnē, kā reģionu norādot Latviju. Ja rodas jautājumi vai nepieciešama papildu informācija, lūdzu, raksti vai zvani: a-aimaci@microsoft.com, 28626128.