NOTIKS STUDENTU „ZIEMAS SPORTA SPĒLES 2013”

ZSS_2013_1Otro gadu pēc kārtas vairākas Latvijas augstskolas apvienojas, lai organizētu gada vēsākā gada laika aizraujošāko pasākumu – Ziemas sporta spēles, kas 1.februārī notiks Žagarkalnā.

Organizatori parūpējušies, lai Ziemas sporta spēles būtu īpaši neaizmirstams, solot aktivitātes visas dienas garumā, kas būs saistošas gan tiem, kuros valda sacensību gars, gan tiem, kuri vienkārši vēlas pavadīt sportisku dienu uz sniegota kalna.

Tiem, kas savus spēkus vēlēsies pierādīt, piedaloties sacensībās, noteikti interesēs duālais slaloms, ziemas minifutbols (ziemas minifutbolam iepriekšēja pieteikšanas ZSS mājas lapā www.zss.lv; dalības maksa Ls 5, komandā 5 cilvēki), būs pat iespēja spēlēt peintbolu (ar tādiem pašiem nosacījumiem, kā futbolam, tikai dalības maksa par spēli no 1 cilvēka ir Ls 7).

Protams, dienas garumā norisināsies arī individuālās sacensības. Tām nav jāpiesakās iepriekš un nav papildus dalības maksa. Gluži vienkārši, šīs sacensības aicinās doties pamēģināt atklāt sevī jaunus talantus, piemēram, pikojoties, velkot gumiju pa ledu vai arī veidojot paštaisītus braucamrīkus, ar kuriem pēc tam būs iespēja mēģināt pārvietoties pēc iespējas tālāk. Taču, ja parastais virziens lejup pa kalnu apnicis, drošsirdīgajiem būs iespēja iejusties literārā varoņa Antiņa lomā, skrienot augšup kalnā. Šoreiz gan bez zirga.

Un tiem, kam gluži vienkārši patīk ziema un sniegs, būs iespēja visas dienas garumā snovot un slēpot. – Ko vēl var vēlēties? – Ēdienu. Un siltu tēju. Arī par šo ir padomāts –  varēs sildīties pie ugunskura, dzerot tēju un ēdot zupu.

NOKĻŪŠANA uz kalnu: ir iespēja braukt ar savu transporta līdzekli, bet tā kā kopā ir jautrāk,  no Rīgas līdz Žagarkalnam varēs nokļūt ar autobusu, kas visus pēc sporta spēlēm nogādās arī atpakaļ Rīgā.

IZBRAUKŠANA – 1. februārī plkst. 9.00 no Strēlnieku laukuma, atgriešanās plānota 19.00.

PAR ZIEMAS SPORTA SPĒLĒM un BIĻEŠU CENĀM VAIRĀK INFO MEKLĒ Ziemas sporta spēļu mājas lapā – www.zss.lv!

Kā arī seko līdzi informācijai sociālajos tīklos:  @ZSS_2013 (twitter.com) vai http://www.draugiem.lv/zss/ (draugiem.lv).

Biļetes jebkurš students var iegādāties: RTU Studentu parlamentā, Latvijas Universitātes Studentu padomē, Ekonomikas un Kultūras augstskolas studentu pašpārvaldē, kā arī Rīgas Stradiņa universitātes un Biznesa augstskolas „Turība” studējošo pašpārvaldēs.

FINAL