RTU DITF un LU DF League of Legends turnīrs!


lolSveiki, esošie un topošie Rīgas Tehniskās Universitātes League of Legends fani un spēlētāji!

Iespējams, ka jau esat dzirdējuši baumas, par drīzumā notiekošo LU Datorikas un RTU Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultāšu pašpārvalžu kopīgi rīkoto League of Legends turnīru.

Varam Jūs iepriecināt ar faktu, ka šīs baumas izrādās patiesas un jau 6., 7. aprīlī norisināsies abu fakultāšu kopīgi rīkotais turnīrs.

Tiem, kas vēl nezina, kas vēl nezina, kas ir League of Legends, dodieties uz https://signup.leagueoflegends.com/en/signup/index , izveidojiet savu lietotāja kontu un pievienojieties mūsu spēlētāju pulkam! (Izvēlieties Europe Nordic and East serveri).

Turnīra pieteikuma anketa ir atrodama šeithttp://ej.uz/RTUDITFLoL

Tiem, kas jau ir vairāk vai mazāk pazīstami ar šo spēli:

Turnīram būs divas kārtas, pirmā 6. aprīlī un otrā 7. aprīlī. Pirmajā kārtā 10 komandas no LU un 10 komandas no RTU sacentīsies savstarpējā cīņā double elimination turnīrā.

LU komandas tiksies 6. aprīļa rītā Raiņa bulvārī 19., bet RTU komandas Meža ielā 1/3.

Iekšējās komandu cīņās tiks noskaidrotas 4 spēcīgākās komandas no katras universitātes, kuras nākamajā dienā tiksies Latvijas Universitātes galvenajā ēkā Raiņa bulvārī 19, lai 8 komandu konkurencē noskaidrotu spēcīgāko pēc “single elimination best of three” principa.

Turnīram pieteikties var 5 – 6 cilvēku komandas, kuras sastāv no vismaz 3 (ja komanda sastāv no 5 cilvēkiem) vai 4 (ja sastāv no 6 cilvēkiem) DITF fakultātes studentiem/mācībspēkiem.

Ja līdz 29. marta 23:59 nebūs pieteikušās 10 komandas no Datorzinātnes un Informācijas tehnoloģijas fakultātes, atlikušās vietas aizpildīt varēs komandas no citām Rīgas Tehniskās Universitātes fakultatēm, ievērojot tos pašus noteikumus -> lielākajai daļai komandas jābūt no konkrētās fakultātes.

Pieteikšanās norisināsies līdz 4. aprīļa 23:59, vai līdz brīdim, kad visas 10 vietas būs aizpildītas.

Sacensību dienā, dalībniekiem jāvar uzrādīt derīgas studentu apliecības.

Lai veiksme ir jūsu pusē!