“Biznesa Sula” 10. februārī

Notiks Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Karjeras centra organizēts un ar SEB bankas atbalstu veidotais sezonas trešais uzņēmējdarbības interesentu forums «Biznesa sula», kurā šoreiz par savu biznesa pieredzi stāstīs delta robota 3D printeru ražošanas un pārdošanas uzņēmuma «Mass Portal» vadītājs Jānis Grīnhofs un bezvada mikrofona zīmola «Catchbox» viens no radītājiem un RTU Elektronikas un telekomunikāciju fakultātes absolvents Miķelis Studers.


SIA «Mass Portal» ražotie delta 3D printeri no citiem atšķiras ar ātrdarbību, zemu vibrāciju un trokšņu līmeni, kā arī elegantu un atturīgu industriālo dizainu. Tie piemēroti lietošanai mājās, skolā un birojā. Uzņēmums klientiem Latvijā nodrošina apmācību, printeru vadības programmatūru un lietotāja rokasgrāmatu latviešu valodā.
«Catchbox» ir bezvadu mikrofons, kas iebūvēts mīkstā auduma kubā, lai to konferencēs varētu «mētāt» no viena runātāja pie nākamā. 2014. gada nogalē uzņēmums savu ražotni pārcēla no Somijas uz Latviju.
Jauno uzņēmēju forums «Biznesa sula» notiek kopš 2011. gada, un tajā satiekas uzņēmēji ar studentiem – topošajiem uzņēmējiem, lai dalītos savā veiksmes formulā, kas ir sniegusi iespēju realizēt kādu no savām biznesa idejām. Foruma laikā notiek aktīva diskusija, kā arī ir nodrošināta piemērota vide jaunu kontaktu veidošanai un jau esošo nostiprināšanai.

Pasākums notiks otrdien, 10. februārī, plkst. 18 restorānā «Dārzs», Rīgā, Maskavas ielā 4. Semināram iespējams pieteikties: https://docs.google.com/forms/d/1hs80Wx2YW75xVRxum0vA_Yrzw1NlPlibvdtH7eAgVvs/viewform

Vairāk par pasākumu: https://www.facebook.com/events/771624166218310/