“Skrējiens pēc gaismas”

Vai Tu zini, kura veida gaismas stari ir visgarākie? 

Ja atbilde ir “nē” un vēlies uzzināt to un vēl daudz ko citu, tad izbrīvē 25. un 26. februāra vakarus, jo EEF SP sadarbībā ar RTU SP Zinātnes nodaļu rīkos izglītojošu un aizraujošu projektu “Skrējiens pēc gaismas”.

Pasākuma pirmajā dienā, 25. februārī, startējam plkst. 17:00 ar diskusiju par alternatīvās enerģijas perspektīvām un iespējām izmantošanai mājsaimniecībās, kurā pirmajā daļā dažādu nozaru pārstāvji apgāzīs dažādus mītus par Saules enerģijas izmantošanu, tās tehnoloģiskajām iespējām un kopumā par alternatīvās enerģijas pielietošanu mājas apstākļos. Savukārt 2. daļā studenti varēs uzdot sevi interesējošus jautājumus par šo jomu. Vakaru turpināsim ar ekskursiju pa EEF ēku- varēsi ieiet laboratorijās un redzēt, kas īstam enerģētiķim sirsniņā!

Otrā diena tiks veltīta konstruēšanas sacensībām. Sāksim plkst. 17:00, kad gaidīsim Jūs komandās pa 3 cilvēkiem. Apvienojot savus spēkus visa vakara garumā varēsiet mēģināt pierādīt, ka spējat izveidot viskonkurētspējīgāko gaismas objektu, kā arī pārbaudīsiet savas zināšanas par gaismu! (runā, ka Oma likumu var pielietot arī praksē, varbūt ir vērts atsvaidzināt zināšanas?)

Pieteikšanās anketa: http://ej.uz/skrejiens-pec-gaismas
Sīkāka informācija sekos sociālajos tīklos! Tiekamies!