“Step by Step: How to be the BEST of the BEST”

Sākusies pieteikšanās RTU studentu nometnei “Step by Step: How to be the BEST of the BEST”! 

Jau sesto gadu pēc kārtas RTU Karjeras centrs un studentu biedrība BEST-Riga (Board of European Students of Technology) rīko RTU studentu nometni, kas šogad norisināsies 4 dienas no 13. līdz 16. augustam Jelgavas novadā, jauniešu mītnē “Jaunlīdumi”. Nometnes dalības maksa 5 EUR.

Dalībniekiem šajās četrās dienās būs iespēja apmeklēt personīgo prasmju treniņus, tikties ar pazīstamiem uzņēmējiem, pilnveidot savu angļu valodas prasmi, pielietojot to kā darba valodu nometnes laikā, kā arī iepazīties ar citiem RTU studentiem. Nometnes dalībniekiem ir iespēja apgūt zināšanas tādās tēmās kā komandas darbs, prezentēšanas prasmes, līderisms, radošās domāšanas metodes, projektu vadība u.c. Nodarbības interaktīvā un jauniešiem saistošā veidā pasniegs organizācijas BEST starptautiski atzīti treneri.

Nometnes ietvaros ir paredzēti arī situācijas analīzes uzdevumi, kuru laikā studentiem būs iespēja izbaudīt uzņēmumos ikdienā sastopamas situācijas un rast veiksmīgus risinājumus šīm problēmām. Tāpat neiztikt bez sporta un atpūtas aktivitātēm.

 

Pieteikšanās notiek līdz 30. jūnijam, aizpildot pieteikuma anketu ŠEIT

Nometnei iespējams pieteikties 2.- 5. kursa bakalaura un maģistra līmeņa studentiem.

Tikai 45 motivētākie RTU studenti varēs piedalīties 4 dienu aizruajošajā nometnē, tāpēc gaidām tieši Tavu pieteikumu!

Plašāka informācija par iepriekšējām nometnēm “Step by Step: How to be the BEST of the BEST” atrodama mājas lapā www.stepbystep.rtu.lv.

Ja radušies kādi jautājumi, raksti uz stepbystep@best.rtu.lv