Vafeļu inženieris

Arī šogad jau piekto reizi RTU Būvniecības fakultātes studentu pašpārvalde aicina piedalīties garšīgākās RTU konstruēšanas sacensībās – ” Vafeļu inženieris “, kur tikai no vafeļu plāksnēm un kausētās šokolādes būs jāuzbūvē augstākais tornis vai dizaina objekts.

Vai atceries, kā toreiz saulainajā vasaras dienā, Tu sēdēji smiltīs un cēli savu sapņu pili? Smilšu torņi, koka tiltiņi un gliemežvāku logi… Bet kā būtu celt garšīgu vafeļu pili, pārlietu ar karstu šokolādi?

Parādi savas inženiera prasmes un ļaujies fantāzijai – realizē savu sapni radīt neiedomājami skaistu un garšīgu būvi vai interesantu objektu!

Pasākums domāts visiem studentiem, lai ļautu radoši izpausties arī citu jomu pārstāvjiem. Lai pārbaudītu savas spējas nepieciešams tikai izveidot komandu un pieteikties!

Līdz 4. martam komandu ne vairāk kā 3 cilvēku sastāvā var pieteikt ŠEIT!

Nolikums_Vafeļu_inženieris_2015

Tiekamies 5. martā no plkst. 17.00  RTU Arhitektūras un pilsētplānošanas fakultātē Āzenes ielā 18 (būs norādes uz pareizo telpu).

Komandām atļauts ierasties un sākt darbu pēc sacensību atklāšanas plkst. 17:00, taču ne vēlāk kā plkst. 18:00.

Šogad pasākuma galvenais atbalstītājs ir  A/S UPB, kas 1. vietai nodrošina apmaksātu ekskursiju uz Zviedrijas UPB objektiem.  Kā arī  šogad par pasākuma norisi un balvām rūpēsies Fazer un RedBull.

Uz tikšanos gardākajās sacensībās!