RTU skrien II

RTU student, laiks mosties no ziemas miega!
Nevari sagaidīt, kad džemperi paliks plauktos, cimdi kabatās un asfalts būs sausāks, bet cilvēki smaidīgāki? Kūņojies ārā no migas un savelc ciešāk savas kurpju šņores, jo jau pavisam drīz RTU ieskries pavasarī!
Arī šajā mācību semestrī DITF SP rīko sacensības “RTU skrien II”. Nestāvi malā, uzveic slinkumu, uzturi sevi formā un liec mammai ar sevi lepoties!

Kā to darīt vislabāk? SKRIENOT no 2.marta līdz 17. maijam, savus panākumus (noskrietos kilometrus) dokumentējot Endomondo aplikācijā un piedaloties cīņā par skrienošākās fakultātes titulu un labākā skrējēja godu!
Uzvarēs un apbalvoti tiks tie, kas šajā laika posmā godīgi būs noskrējuši visvairāk kilometru (puišus un meitenes vērtēs atsevišķi).

Varbūt Tu vēlies paspīdēt 17. maija Rīgas Lattelecom maratonā vai, iespējams, pat noskriet savu pirmo maratonu dzīvē? Lieliski! Vislabāk tam sagatavosies, piedaloties “RTU skrien II” un aktīvi krājot kilometrus savā Endomondo kontā!

Neiesūno, piedalies un Tu vari būt labākais!

Pieņem izaicinājumu: https://www.endomondo.com/challenges/20574034

Pieteikšanās anketa: http://goo.gl/forms/h97NIiS5PO

Seko līdzi jaunumiem:

https://www.facebook.com/events/424339697729969/?context=create&previousaction=create&ref=21&source=49&sid_create=335744755