Pastāsti par pasniedzēju, kurš izceļas starp citiem!

Studentu parlaments ir izveidojis divpusējo iesniegumu, lai tu varētu pastāstīt par visiem plusiem un mīnusiem ar kuriem saskaries savā ikdienā RTU. Šī ir iespēja brīvi izteikt savu viedokli, domas vai uzslavas un, ja ir vēlēšanās, vari palikt anonīms.
Tava iespēja droši aizstāvēt savas tiesības un kopā uzlabot studiju vidi Rīgas Tehniskajā universitātē.

Pastāsti, par visu, kas tevi iepriecina, satrauc vai pat kaitina tavās universitātes gaitās – studiju procesā, sociālajā vidē, kultūras un sporta jautājumos – visu, ar ko ikdienā sastopies universitātē.

RTU Studentu parlaments tieši tev ir izveidojusi STUDENTA IESNIEGUMU.

IESNIEGUMS veidots tā, lai tevis izpaustā ziņa gan pozitīva, gan negatīva tiktu ņemta vērā un izskatīta, bet tev būtu iespēja palikt ANONĪMAM.

Ja tavs vēstījums ir pozitīvs – tu vēlies izteikt atzinību skolas vadībai, mācībspēkam, ieteikt kādu nodarbību par piemēru citiem, uzteikt SP darbu vai vienkārši pateikties, tad vari palikt atklāts un aizpildīt tikai vienu iesnieguma pusi, kurā jāaizpilda kontaktinformācija (kreisā iesnieguma puse).

Ja tava ziņa vēršas pret konkrētiem apstākļiem, personām, ar sūdzību vai aizrādījumu, tev ir tiesības palikt ANONĪMAM un tev ir jāaizpilda abas iesnieguma formas, lai anonīmo ziņu varētu nodot atbildīgajām personām, bet otra daļa, kurā ir tava kontaktinformācija, paliktu uzraudzīta Studentu parlamentā un mēs ar tevi varētu sazināties un pastāstīt par risinājumiem (labā iesnieguma puse). Atceries, ka situācijas aprakstam abās pusēs jābūt vienam un tam pašam.

Studentu parlaments nodrošina tev pilnīgu personas datu konfidencialitāti un pasargās no jebkādas pretreakcijas vai iespējamā morālā nosodījuma un sankcijām.

Aizpildītu iesniegumu tu vari atstāt RTU Studentu parlamentā, Kaļķu ielā 1–324/326 telpā vai iemest to Studentu parlamenta pasta kastītē, kuras atrodamas visās RTU dienesta viesnīcās.

Nedaudz vēlāk šādas pasta kastītes būs atrodamas visās RTU fakultātēs, tāpēc seko līdzi informācijai.

Atceries tikai kopīgiem spēkiem mēs varam uzlabot mūsu studiju laiku RTU!

PS. Iesniegumu vari rakstīt arī datorrakstā, tikai neaizmirsti beigās izdrukāt to un parakstīt. Bez paraksta esošs iesniegums ir nederīgs iesniegums.

RTU SP Studiju nodaļa

Studenta iesniegums.doc
Studentu iesniegums.pdf