Lepojamies: DITFu Konstantīnu Lukoško ievēl par LSA sociālā virziena vadītāju!

LSAPirms lielo brīvdienu maratona notika LSA (Latvijas Studentu apvienības) ārkārtas kongress, kurā kā RTU pārstāvji bija arī DITFi – Konstantīns Lukoško un Viktorija Klimko. Ārkārtas kongresā tika izrunāti un nolemti jautājumi par LSA budžetu, vadlīnijām, kā arī ievēlēta jaunā prezidente Katrīna Pļaviņa.

Pēc kongresa sekoja arī LSA domes sēde, kurā tika ievēlēta jaunā valde. Konstantīns Lukoško, 1.kursa DITF students un aktīvs DITF SP un RTU SP darbonis, kandidēja uz LSA sociālā virziena vadītāja amatu.

paris-ditf-lv.jpg
Konstantīns Lukoško

Savā motivācijas vēstulē Konstantīns rakstīja: „ Ilgtermiņa perspektīvā: Katra studenta dzīves sociālo garantiju uzlabojums ar stipendijas summas un skaita palielināšanu, studenta dzīves atvieglojumi ar izdevīgiem kredītiem, atlaidēm uz transportu, un lētu un kvalitatīvu mājokli. Izdarīt visu, lai studenti domātu par mācību programmu, nevis par to, kā izdzīvot mācību laikā”. Konstantīnam uzdeva gana āķīgus jautājumus, tomēr viņš spēja atbildēt uz tiem un tika ievēlēts par LSA Sociālā virziena vadītāju! Apsveicam un novēlam izturību un lielas darba spējas, aizstāvot visas Latvijas studentus!

Par LSA Akadēmiskā virziena vadītāju tika ievēlēta Zane Grigale, RTU MLĶF studente, kas aktīvi darbojas RTU SP Studiju nodaļā. LSA pārstāve Akreditācijas komisijā būs RTU SP prezidente Liene Aleksandra Āboliņa.

by WiiKii