LU “Intelektuālā nakts”

IntelektualPar izbrīnu tam, ka daži man zināmie LU studenti neko nezināja par šādu pasākumu, piektdien devos uz Latvijas Universitātes Vēstures un filozofijas fakultāti (Brīvības bulv. 32 ), kur norisinājās “Intelektuālā nakts”. Uz šo pasākumu ar saukli: “nosver savu intelektu” tika aicināti visi LU studenti, lai kopīgi atsauktu atmiņā bērnībā un lekciju starplaikos spēlētās spēles, kuras bija sagatavojušas visas fakultātes. Uzdevums vienkāršs – pēc iespējas ātrāk savākt zimogus, spēlējot fakultāšu piedāvātās spēles, tā nokļūstot līdz miljonāram un izcīnot savai fakultātei “Intelektuālākās” fakultātes statusu.
Jau ienākot pa durvīm vajadzēja izlekt klasītes (ELLE) un tad varēja doties tālākajās atrakcijās spēlējot šahu, zolīti, riču-raču, durakus, uzsist “fiškas”.. bija arī iespēja parunāt Ainas stūrītī un piedalīties mēmajā šovā kā arī izlocīt kaulus uz TVISTERA grīdas.

Var jau būt, ka man tikai tā likas, bet liekas Fizmati bija vairākumā :) .. Vienu stūrīti bija ieņēmuši arī “Katanas iekarotāji” – stratēģija uz galda, kurā tad arī pats piedalījos, vēlāk gan pievēršoties spēlei kurai tikuši veltīti ļoti daudzi starpbrīži – zolītei. Teikšu tā: pasākums ar labu atmosfēru, nepārpildīts – tieši tā lai ērti justos gan spēlmaņi, gan deju plača švīkātāji. Noslēgumā vēl bija patīkama kopā uzdziedāšana ar labi zināmām melodijām, pianista R. Bēta pavadījuma – bija tiešām jauki.

P.S. Sveiciens arī dienas jubilāriem – fizmatiem Mārtiņam un Andrim!

DITFu spiegs Janni