GG choir koncerts un iespēja palīdzēt

LāčuksGospeļkoris gg choir jau 5.gadu dodas tūrē „Ziemassvētki – Ikvienam No Mums” pa Latvijas bērnu namiem, pansionātiem un sociālās aprūpes centriem. Pagājušā gadā tika sasildītas 2560 dvēselītes ar cilvēku sarūpētām dāvaniņām (mīkstajām mantiņām), grāmatām, suvenīriem, pašdarinātām apsveikumu kartiņām.
Šogad gg choir piepulcina savus domubiedrus (Amber, Māra Upmane, Arnis Miltiņš, perkusionistu grupa „Pulse Effect” u.c) un sniegs vairāk kā 60 labdarības koncertus Latvijas nostūros. Turklāt, 26.decembrī, 2.Ziemassvētku rītā, Anglikāņu baznīcā notiks bezpajumtnieku barošana.

Labā ziņa ir tā, ka arī TU vari iepriecināt un sasildīt nosalušās sirdis un tos, kuri šajā laikā jūtas vientuļi.Kā Tu vari atbalstīt:
sarūpējot mīkstās (nesalauztas un tīras) rotaļlietas “Ziemassvētki Ikvienam No Mums” tūres laikā, mēs dāvinām svētku dāvanas, gan lieliem, gan maziem, kuras mēs nododam viņiem tieši rokās. Šīs dāvanas tiek sarūpētas ar to cilvēku rokām, kuriem rūp viņu sirdsprieks un sajūta, ka Tu neesi viens šajā pasaulē. Un tādēļ aicinām arī Tevi piedalīties šajā dāvināšanās priekā, palīdzot mums sarūpēt jaukas un mīļas lietas, ko Tu labprāt gribētu uzdāvināt bērnu nama, sociālā centra vai pansionāta iemītniekiem.
p.s. no mūsu puses visiem dāvanu nesējiem ir kāds lūgums – cienīsim viens otru un it īpaši tos kam Tu veltīsi šīs dāvanas un parūpējies par to, lai rotaļlietas būtu tīras un nesaplēstas, no grāmatām nekristu lapas ārā un lai tas nav nekas tāds, ko Tu ikdienā labprāt izsviestu miskastē.
• atdodot grāmatas, kuras esi jau izlasījis;
• finansiāli (skaņas aparatūras īrei un transporta izdevumiem);
• darināt apsveikuma kartiņu;
• uzzīmēt kādu zīmējumu, vai uzrakstīt uzmundrinošu vēstuli, kas iepriecinātu vientuļu dvēseli;

Kur Tu vari atbalstīt:
* 22.novembrī, plxt.20.00. Anglikāņu baznīcā notiks pirmstūres koncerts, kurā uzstāsies gospeļkoris gg choir un daži no mūsu muzikālajiem draugiem. Tur arī varēs atdot augstākminētās dāvanas.

Un citi varianti:
• Sarūpētās dāvaniņas (mīkstās rotaļlietas, grāmatas, kartiņas) savākt un paziņot to pa telefonu 28675052 (Ieva) ne vēlāk kā līdz 3.decembrim. Laikā no 3.decembra līdz 10.decembrim kāds no mūsu komandas aizbrauks tām pakaļ.
Pie savām sarūpētām dāvanām piestiprini savu vārdu, uzvārdu un koordinātes, lai varam ielūgt Tevi uz tūres noslēguma koncertu, kā arī sazināties, ja rodas kādi jautājumi;
• Finansiāli atbalstot transporta un skaņas izdevumus:
Svētā Pestītāja Draudze
Rīgā. 90001051893
LV17 HABA 000 140 J 030 656

ar norādi „tūrei „Ziemassvētki – Ikvienam No Mums”
Kā arī jautājumu un neskaidrību gadījumā raxtīt ggchoir@inbox.lv vai (pasta adrese) a/k 363, LV-1010, Rīga, Latvija

Jau iepriekš pateicībā par Tavu atsaucību un cilvēcību,
Gospeļkoris gg choir :)