Sesijas seminārs „Ko [Ne]zvērs – sesija ēd ziemā?”

Sesijas seminārsStudent, tuvojas Tava pirmā sesija? Nāc uz sesijas semināru 19.novembrī plkst. 16:30 Meža 1/3-208 un pārliecinies, cik informēts Tu esi! Šo semināru organizē DITF SP sadarbībā ar RTU SP Studiju nodaļu.
Sesijas semināra mērķis ir iepazīstināt studentus ar to, kas ir sesija, kā sagatavoties tai, kā arī, kādas ir sankcijas, ja netiek nokārtoti pārbaudījumi.
Seminārā vecāko kursu studenti lauzīs stereotipu, ka sesija ir „briesmīgs nezvērs, kas atņem prieku un laiku”, turklāt iemācīs, kā sesiju sagaidīt pārliecināti un mierīgi, bez stresa. Studenti tiks iepazīstināti ar terminiem saistībā ar sesiju, kuri tiek lietoti RTU. Tiks izskaidrota sesijas norise, sākot ar pielaides saņemšanu eksāmenu kārtošanai un beidzot ar to, ko pēc sesijas darīt ar „ieskaišu grāmatiņu”. Vairākās prezentācijās studenti uzzinās, kādas ir sankcijas, ja eksāmeni netiek nokārtoti laicīgi un kas ir jāizdara, lai turpinātu studijas RTU. Vecāko kursu studenti dalīsies savā pieredzē un sniegs padomus, kā veiksmīgāk nokārtot eksāmenus

Semināra beigās apmeklētājiem būs iespēja uzdot visus āķīgos jautājumus, par kuriem vēl nav radusies izpratne. Lai iegūtās atziņas netiktu aizmirstas, tiks sagatavoti izdales materiāli, kur būs semināra kopsavilkums, kas palīdzēs studentam iegūtās zināšanas atsvaidzināt arī sesijas laikā.

Papildus informācija:
Viktorija Klimko,
Aiva Bite
e-mail: rtu.ditfsp@gmail.com
mob: 27896287