Skarbākais veids, kā jebkad esmu ieguvis biļeti uz konci…

invalīds

Vakarā Scorpions koncis. Haļavnās biļetes tomēr izpalika, tāpēc kkur jānopērk, bet pa 35Ls kaut kā arī negribās…
Browse ss.lv un zvanam kādam, kurs tirgo pa 27Ls.
Atbild sieviete- slāvu tautu parstāve. Nokaulēju līdz 15, bet beigās panākam kompromisu 17Ls…funny, but fine. Kundzīte tikai kko ieminās, ka tā būšot caurlaide, nevis biļete. Neko….padomāju, ka Arēnas darbiniece sadomājusi piepelnīties or vnk kādm lieks ielūgums.Esmu pie Arēnas un zvanu. Pēc 30sec pie manis pieripo sieviete invalīdu ratiņos. Jau skaidrs, ka nebūs tradicionālās money vs. tickets exchange…
Sievietei smaga invaliditāte. Staigāt pati noteikti nevar un arī nedaudz jūtama kādas garīgas kaites klātbūtne.
Seko teksts: “Ģeržis za ručkam!” Kaut kā cenšos maskēt savu apmulsumu. Tomēr vēl cenšos noskaidrot apstākļs un pārliecināties, ka tiešām esmu visu sapratis pareizi. Neko….stumju iekšā.
Fiška tāda- tam, kas viņu pavada, arī ir bezmaksas ieeja. Tālāk jau apsargi jautājumus uzdod man. Sieviete no apakšas tikai komentē, ka esot no Apeirona un, lai fiksi laiž iekšā. Feels even more strange….hehee..
Tālāk jau skaidrs, ka iezīmēta sēdvieta man nespīd. Pēc tantes teiktā, saprotu, ka man predzets sēdēt viņai blakām. Vienīgā opcija esot sagaidīt, kad nodziest gaismas un meklēt brīvās vietas.
Uz brīdi sajūtos smagi apčakarēts, jo viņa vēl iestarpina: “Neteicu, jo domāju, ka nobīsies!” Nu ko, pareizi domāji.
Tiesa, pēc dažām minūtēm jau atrados zāles otrā pusē sarāvies stūrītī. Sākās smagie moraļņiki, jo iekšēji tas tomēr bija skarbi….un rēcīgi.
Finally pēc koncerta vēl nebija miera.
To sauc par Customer care service. Tante zvanijās un prasīja vai viss ustroilo menja….
Tachu koncis bija tiesam jauks.