Uzdāvini Latvijai dzīvības lāsi

VADCLatvijā aizvien populārakas kļūst labdarības un ziedošanas akcijas. Cilvēku vēlme pašaizliedzīgi palīdzēt viens otram labdarības vardā. Šogad Rīgas Tehniskās universitates Būvniecības fakultātes studentu pašpārvalde ir nolēmusi ieguldīt savu artavu, palīdzot Latvijas iedzīvotajiem, ziedojot asinis. Līdzīgs projekts katru gadu norisinās Valentīna dienā, kad RTU studenti ziedo un nodod asinis nelaimē nokļuvusajiem cilvēkiem. Pamanot studentu atsaucību uz šādām akcijām, pagājušo gad aktīvistu skaits sasniedza aptuveni pus tūkstoti, secinām, ka arī šis projekts būtu sekmīgs un apmeklēts!Projekta norises vieta būs Rīgas Tehniskās universitātes Būvniecības fakultāte Āzenes ielā 16/20 – dekanāta pāreja.
Projekta norises vieta – 13. novembris, laiks pēc Lāčplēša dienas un pirms 18. novembra svētkiem – Latvijas Republikas proklamēšanas dienas. Tas ir pārdomu laiks, kas uzjundī patriotiskas jūtas ikvienā latvietī. Veiksmīgs laiks saliedēt studentus un ziedot asinis dzīvību glabšanai!
Projekta dalībnieki – visi RTU studenti, vadība, ieinteresētās personas.

Ko TU iegūsti, ziedojot asinis:

1. Gandarījumu – TU, ziedojot asinis, glābsi kādam dzīvību.
2. Pilnas bezmaksas asins analīzes un ārsta apmeklējumu.
3. Pusdienu naudu.
4. VADC balviņas.
5. RTU SP dāvaniņu.
6. A/s Laima sponsorēto produkciju.
7. A/s Rīgas piensaimnieks sponsorēto produkciju.
8. SIA Maxima Latvija sponsorēto produkciju.
9. Sešas brīvdienas – 15., 16., 17., 18., novembris ir brīvdienas un, nododot asinis, saskaņā ar LR Darba likuma 74.pantā noteikto, brīvu 13. un 14. novembri.
(NB! Lekciju neapmeklēšana var negatīvi ietekmēt Tavas mācības!)

Asinis un palīdzība ir nepieciešama ikvienam nelaimes gadījumos nokļuvušajiem! Atbalstot šo projektu, mēs glābjam dzīvības un iemācam apkārtējos būt līdzcietīgiem! Šis projekts viennozīmīgi saliedēs studentus, noskaņa, kurā valdīs piedošana, saticība, labsirdība un ziedošanas prieks ir vispiemērotākā mūsu mērķa sasniegšanai!