“Darbs gribēs studentu” uzņēmumu prezentācijas

skersgriezuma_plakatsJau otro gadu DITF SP organizēja projektu “Šķērsgriezumā”, lai veicināt DITF studentu dziļāku izpratni par IT nozari, darba tirgus prasībām un fakultātes zinātniskajiem sasniegumiem IT nozarē.

Viena no ikgadējām aktivitātēm bija pasākums “Darbs gribēs studentu”.  Lai varētu sekmētu IT nozares attīstību , nepieciešams veidot vidi, kurā satiktos visas iesaistītās puses – studenti, universitāte un uzņēmēji. Vispirms pie kafijas pauzes diskutēja DITF mācībspēki ar uzņēmumu pārstāvjiem par prakses iespējām, par sadarbības iespējām. Savukārt pēc tam, uzņēmumu pārstāvji tikās ar studentiem, kuras laikā bija uzņēmumu prezentācijas, kā arī atbildes uz dažādiem jautājumiem, sākot ar to “kas notiks IT nozarē” līdz “kādā krāsā jūsu uzņēmumā ir dīvāni.

DITF SP piedāvā iespēju vēlreiz iepazīties ar uzņēmumu prezentācijām. Pasākumā piedalījās: “Baltijas Datoru Akadēmija“, “Datorzinību Centrs“, “DPA“, “iSoft Solutions“,  “Clusterpoint“, “Data Pro grupa” un “Data Pro“, “Tilde”, “Nexum IT“, “Mobilly”.

Pasākums “Darbs gribēs studentu” tapa sadarbībā ar Latvijas IT Klasteris.