DITFI Šķērsgriezumā

skersgriezuma_plakatsAtgriežoties no pavasara brīvlaika visus DITF studentus gaidīs pasākumiem pilna un saturiska nedēļa – projekts  „Šķērsgriezumā” . No 20.aprīļa līdz pat 23.aprīļa naktij būs iespēja uzzināt daudz ko jaunu par aktuālām tēmām:

20.aprīlī, plkst.16:00, Meža ielā 1/3-208 notiks informatīva diskusija „Uzzināt nav grēks” par DITF  zinātniskajiem sasniegumiem, studentu iespējām iesaistīties zinātnē, kā arī varēs vērot, kas  mūsu fakultātē tīri praktiski notiek šajā jomā.

21.aprīlī, plkst.16:15, Meža ielā 1/3-208 visi tiek gaidīti uz studentu un uzņēmumu tikšanos „Darbs gribēs studentu”, kuras laikā apspriedīs pašreizējo situāciju darba tirgū, veroties uz studentu iespējām, un tiks diskutēts arī par tādām tēmām, kā – vai darba devēji vēlas un ir gatavi piedāvāt darba vietas studentiem, ar nelielu pieredzi.

22.aprīlī visi DITF studenti ir aicināti doties izglītojošā un izkalidējošā eksursijā uz maizes ceptuvi „Lāči” (piedalīšanās maizes cepšanā, degustācijas), Talsiem un Irbenes radiolokatoru (Ventspils Starptautiskais radioastronomijas centrs). Pieteikšanās iepriekš uz epastu: asnate.kazoka@gmail.com . Izbraukšana plkst.8:30, pulcēšanās no plkst.8:00. Līdzi jāņem:

–          labs garastāvoklis un saulainas domas;

–          nauda pusdienām Talsos vai arī maizītes kopīgam piknikam;

–          labi draugi, ar ko dalīt pozitīvos iespaidus.

Visus ekskursijas un transporta izdevumus sedz DITF Studentu Pašpārvalde.

Lūgums atcerēties, ka vietu skaits ierobežots!

23.aprīlī, plkst. 16:00, pie Meža ielas 1/3-208.kab. notiek pulcēšanās sacensībām „Tīrasiņu DITFs”, kuru laikā dalībniekiem būs iespēja pārbaudīt savas prasmes un zināšanas dažādos uzdevumos.  Atklāj sevī Īsto Ditfu, piesakies: mara.pudane@gmail.com !

23.aprīlī, plkst. 22:00 notiks „Tīrasiņu DITFs” apbalvošana un projekta āfterpārtijs “Cats bar”, kas atrodas Dzirnavu ielā 55. Nāc atpūsties kopā ar saviem studiju biedriem!