Nakts strībols ir klāt!

basketa_turnirs_new215.decembrī no plkst. 23 līdz plkst. 03 Olimpiskajā Sporta Centrā (Grostonas ielā 6b) norisināsies LU un RTU studentu un darbinieku STRĪTBOLA NAKTS TURNĪRS.
Pasākuma mērķis ir popularizēt basketbolu Latvijas Universitātē (LU) un Rīgas Tehniskajā universitātē (RTU) kā spēli, aktīvu atpūtu, veselīgu dzīvesveidu, ar pārliecību, ka basketbols ir iecienītā kā komandu sporta spēle, kura ir viegli pieejama un spēlējama jebkurā vietā un laikā.

Sacensības organizē Latvijas Universitātes Sporta Servisa Centrs (LU SSC), Latvijas Universitātes Ekonomikas vadības fakultāte (LU EVF), Rīgas Tehniskās universitātes Studentu parlaments (RTU SP).
Sacensību norisi vada LUSSC, RTU SP.
Turnīrā var piedalīties LU, RTU klātienes un neklātienes studenti, tai skaitā maģistranti un doktoranti, kā arī darbinieki.

Sacensības notiek 2 grupās: vīriešu grupa un MIX grupa (jāspēlē vismaz vienai sievietei) un dalības maksa no vienas komandas ir Ls 1.

Pieteikuma anketu vari atrast šeit, bet ar nolikumu vari iepazīties šeit! Apstiprinoša informācija par līdzdalību turnīrā, pievienojot nakts nolikumu un kontaktpersonu, jānosūta līdz 14.12.2009. plkst. 17:00 uz e-pastiem: anna.kondratovica@lu.lv vai una.vorma@rtusp.lv.