Talanti dzimst RTU jeb Mis & Misters RTU 2009 fināls!

PlakātsNenokavē RTU talantu uznācienu! Jau pie durvīm klauvē skaistuma un izaicinājuma konkursa “Mis & Misters RTU 2009” fināls. Noskaidrot radošāko, atraktīvāko un vispievilcīgāko pāri no visiem 17 000 studējošajiem Tu vari 27. februārī plkst. 19:00 Kaļķu-1, Rīgas Tehniskās universitātes Lielajā Aulā.

Garu stundu, spēkus izsmeļošos mēģinājumos viņi ir profesionāļu rokās, lai sevi pilnveidotu, lai paši sevi pārsteigtu ar līdz šim neticamām un neiespējamam misijām. Ar smaidu sejā finālisti, radošu ideju apveltīti, sniedzas pretī savai lielajai dienai – “Mis & Misters RTU 2009” finālam, kad visi redzēs viņu četru mēnešu ieguldīto darbu. Arī Tu vari atbalstīt savu simpātiju ar savu klātbūtni Lielajā Aulā un neaizmirsti, ka ir palikušas tikai nepilnas divas nedēļas, kuru laikā tiek Tev dota iespēja reizi dienā nobalsot par vienu Mis un vienu Mistera kandidātu mājaslapā www.misrtu.lv, nenokavē un izmanto to!

Biļetes uz “Mis & Misters RTU 2009” noslēguma pasākumu varēsiet saņemt RTU Studentu parlamentā Kaļķu ielā 1 -324.kab. Biļetes cena 2Ls. Biļešu tirdzniecība tikai iepriekšpārdošanā.

Projekta norisi ar savu palīdzību atbalstīja šādi uzņēmumi: apģērbu veikali “Reserved”, “Cropp Town”, salons „Alicia”, skaistumkopšanas saloni Studija 3 SIA “Annex”, “Velsa DL”, „Sievietes studija”, solāriju studija Black Care, boulinga centrs „Zelta Boulings”, sporta un atpūtas centrs „Bowlero”, Volvo sporta centrs, parfimērijas un kosmētikas ražotājs „Dzintars”, Reval Hotel, „Ādažu čipsi”, „Cēsu alus”, deju nodarbības “Shona deju studija”, izklaides producēšanas uzņēmums “Onyx Entertainment”, kā arī “Onyx Models”, Sporta centrs “City Fitness”, bārs-restorāns “Coyote Fly”, kā arī tika pasniegtas dažādu profesionāļu lekcijas.

Konkursantu fināla uznāciens ir gaidāms acīm tīkams un baudāms, ar krāšņām prezentācijām, lieliskiem uznācieniem, kurus jāredz ikkatram no Jums!
Sīkāka informācija par konkursa norisi www.misrtu.lv.